מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אשכול: הודעה | פרישה .. זמנית..

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים

הודעה | פרישה .. זמנית..

דיברתי עם אופק לפני שפתחתי את האשכול. אני מחליט לפחות זמנית לפרוש מכאן. אין שום מניע שקשור לצוות הנפלא שהיה לי כאן - אחד אחד מלכים.

תראו זה לא כולם אבל היחס של השחקנים של סטלה זון ממש לא היה לטעמי - נתתי לשחקנים כלא / אזהרות על קללות ורצו ורשמו עליי בפורום שאני AP.כשאני נותן כלא ישר מתחילים להציף תצ'אט / לרוץ לפורום להתלונן לדוגמא היום הייתי בספק משהו הוציא נשק בלי פקודות נתתי כלא הוא ישר קופץ עליי שהוא לא עשה כלום - עשיתם נונ = כלא אז אל תבכו.

בכללי אני מאוד לא אהבתי את השחקנים - לא כולם ככה - אבל אני תקופה מאוד כועס על השחקנים כאן. כשמדיחים אדמין כדוגמת יוסי הוא לא אמור להציף את כל הפורום.

אז למה פרשתי?
    שוב - השחקנים פה - הגישה שלהם לא לטעמי למרות שיש פה כמה שדווקא הגישה שלהם טובה

רציתי להשקיע עם אופק מלא כאן במוד ולרוץ אבל נראה לי שבקטע הזה אני לא ממש אתקדם ולא ממש בגלל אופק יותר בגללי או דברים טכניים אחרים...

לגבי מה שהולך בפורום - זה ה"קש ששבר את גב הגמל" שגרם לי לפתוח אשכול זה - אני המון זמן ככה אבל זה השיא - יוסי מודח הוא מציף תפורום בדיבורים נגד השרת. אני פותח מדריכים שאף אחד לא מסתכל בהם חוץ מאלון. אני פותח דיונים על המוד ורק אחד מהם זכה לפעילות למרות שהיו הרבה. פעם הבטחתי שאני אחזור ולא הצלחתי להתחבר נכנסתי וכתבתי פה התנצלות ורק משהו 1 קרא את זה.

אז כשכותבים דברים חיוביים אתם לא מתייחסים וכשזה דברים רעים אתם ישר תקליקו?
    וגם הקטע של השחקנים שמדברים על השרת לא אוהב את זה - כל הצ'יטרים האלה שנראה לי הם בקטע של צ'יטים מאשר אר פי.

אז פתחו לכם שרת בשביל צ'יטים אני לא מבין באתם לשחק אר פי או סתם לרוץ ב AB?

ועוד דברים אישיים..
    אז תודות:

- אופק - תודה שהאמנת בי והקשבת ובנית. תודה על התקופה הנפלאה שנתת לי להיות כאן. אחלה גבר באמת מאחל לך רק טוב ואתה רק תשתפר ותתכנת כאן מוד קטלני

- אלמוג - מה אני יגיד ? גם גבר גבר שיהיה בהצלחה אחשלי - תמשיך בעבודה וההשקעה שלך אחי

- אלון - צריך לפרט? שמנדריק! הילדון השמנמן שכל היום במחשב עוזרה לילדים אדמין סוס בהצלחה גבר אתה תגיע רחוק ב SAMP חחח

- דניאל - בהצלחה אחשלי שיהיה לך בהצלחה וכל טוב ותפסיק להיות כזה שמןן

- לנס - מייקל - חדש בצוות לא הכרתי אותך יותר מדי אבל גם אתה אחלה גבר תשקיע פה בילדים ואל תתייאש כמוני

- יוסי - לא יודע מה לומר לי לא היה נגדך כלום עד שדיברת לא יפה על אופק והמוד שלו. בהצלחה לך.

שכחתי משהו ? סליחה חבר'ה תגידו אני יוסיף

תודה לכל סטלה-זון שיהיה לכם המון בהצלחה ואולי בעתיד אשקול לחזור לשחק

הסמל האישי של yosi2580
    yosi2580 yosi2580 מנותק מתקדם
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    גללללל לא הבנת שלא אמרתי כלום על המוד? חוץ משהמוד מכוניות מועתק?

X_SniperPro_X X_SniperPro_X מנותק עתיק
    שם פרטי
    מי רוצה �
    קיבל לייק
    260 פעמים
    גל אל תפרוש
    אני יגיד לך מה לעשות
    אם אתה בספק על מישהו ואתה רואה שהוא מוציא נשקים בלי פקודות או עושה נונ תצלם ואז תביא לו כלא ואם הוא אומר לך בפורום AP תביא לו תמונה ותראה לו מי יותר נונ

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בי
    המשך יום מהנה

omrisaw omrisaw מנותק טירון
    שם פרטי
    עומרי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    גל! אני לא יודע עם אתה יודע שאני יודע שאתה יודע שאני יודע שאתה יודע שאני יודע שאני יודע .

לא סתם בצחוק! אני חולה עלייך! אתה אחד האדמינים! אני אף פעם לא אמרתה עלייך כלום, פעם שנאתי את מייקל ( לא יודע איך הגעתי לזה ?! ) אחרי אל אלון לא ממש יתחברתי! ממש אהבתי את עדן ואופק

בקשר לאלמוג, אני מפחד להגיד את זה אבל אני יגיד, הוא סתם עושה פרוטקציות על ימין ועל שמאל, דניאל, אתה עבריין ערס שונא אותך בכל הלב! ( לא סתם חולה עלייך גבר! )

אז קיצר, זה מה שלי יש! גל אתה הכי שיש! אני מקווה שתחזור כמה שיותר מהר,

ממני,

המציץ האלמוני xD

Justin_Tomy Justin_Tomy מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אופק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כולם פורשים .. אחר כך יחזרו על 4 ..
    גל אתה אחלה גבר דבר איתי אחי

נושאים דומים

1. הודעה | פרישה זמנית מSA!