* שם פרטי: יואב.
* ניק בשרת: Yo4v, כמו בפורום.
* התלונה:
אהלן,
לפני כחודש נרשמתי לשרת 'סטלה זון' כשחקן מתחיל ונוב בלי שום כלאן. שיחקתי כמה ימים עם ילדים כמו bogati ואז סמי שמע שאני בשרת ובא גם. אז הוא בא לשרת ואחרי שבוע הוא פתח את כלאן 'NrD' ואני הצטרפתי עליו בתור טסטר. בתאריך 17.12 [לפני כשבועיים] קיבלתי באן מוצדק על צ'יטים. זה הפעם הראשונה שקיבלתי באן בשרת והבטחתי וקיימתי שאמחק את הצ'יטים.
לאחר הבאן חזרתי לשרת ופיתחתי את השחקן שלי בצורה מצויינת: קניתי אופנוע מיוחד ואף עליתי 2 רמות. אתמול [29.12] קיבלתי באן מאלון והסיבה תובא בתמונה להלן.
ראשית, זה הפעם הראשונה שהוא 'תופס' אותי, קיבלתי רק פעם אחת באן מחמוס.
בנוסף, נאמר לי איכשהו שקיבלתי את הבאן כי היה לי גוד מוד, אז אני מעוניין להבהיר לכם כמה דברים.
אם תשימו לב לאחרונה יש להרבה שרתים פינג ענקי וכתוצאה מכך יש לאגים גדולים שמכבידים על השרת ולכן לוקח הרבה זמן להרוג. לכן בטוח השחקן שראה שאני לא מת כעס ודיווח עליי שאני לא מת.
* הניק של אדמין / שמו: אלון [DIL].
תמונה:
בתמונה זאת רואים שאלון האקר בעצמו, הרי הוא התנתק ואחרי 2 שניות הוא התחבר, איך בדיוק? שהייתי 'האקר' ראיתי שיש אפשרות של להתחבר אחרי קיק במהירות במקום לצאת מהמשחק.
בתמונה זאת רואים את ההודעה שאני מקבל שאני נכנס לשרת. כמו שציינתי לעיל זה הפעם הראשונה שהוא 'תופס' אותי וגם הוא תפס אותי מדיווח שגוי של שחקן שלא ידע שיש לי לאגים.
הערות: אתם מוזמנים לשאול את גיא והוא מכיר אותי מצויין, הוא יודע שאני לא אעשה זאת שוב.
שנה טובה.

הירשם כדי להגיב לנושא