האדמין ה"חכם" הזה חשב שבגלל שיש 3 משתמשים חדשים שהצביעו לי בסטאנט אני, פתחתי אותם - הוא לא בדק אייפי ולא כלום וישר מוחק לי את הסירטון ומאשים אותי בפתיחת משתמשים וגם רושם להצביע לילדים אחרים!
אני מדבר איתו בשרת אומר לו לבוא לTS כדי שאני ידבר איתו, הוא לא רוצה לבוא, הוא לא מתייחס להודעות שאני רושם לו אבל כל תגובה שלו זה - "תוכיח לי שזה לא אתה".
אז זה הסיפור השחקן טרק, הציע לי שהוא ייפתח לי משתמשים כדי להצביע אבל אני לא הסכמתי ואמרתי לו שזה רק יקלקל לי ויהרוס לי אז שלא יעשה אבל הוא ברוב טימטומו לא הקשיב ופתח, אז תמיר ה"חכם" מאשים אותי ללא בדיקת אייפי ואומר לי להוכיח לו שזה לא אני עשיתי את זה, אז תמיר היה כמה דברים שיעזרו לך:
1. בדיקת אייפי.
2. לפני מחיקת הסרטון תדבר עם הבנאדם כדי להבין את הסיפור לעומק.
אז אני אומר לו בשרת שעה שיחזיר לי את הסטאנט והוא אומר שאני יוכיח שלא עשיתי את זה אז תמיר - תוכיח אתה שעשיתי את זה, לפי האייפי שום דבר לא תואם אליי, ואני נשבע לך בשרת ואתה לא מאמין לי, אז אין דרך אחרת מלדבר עם טרק אבל עד שהשחקן הזה ייתחבר תיגמר התחרות אז אמרתי לו שיחזיר לי את הסטאנט ואם הוא יגלה לאחר התחרות שזכיתי ברמאות שיביא לי באן מהשרת והפורום, אז תמיר י"חכם" מקווה שלפחות לזה תתייחס!