מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אשכול: משוב על האדמין explode

הסמל האישי של _KoBrA_
    _KoBrA_ _KoBrA_ מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Carlos_Calderon
    קיבל לייק
    100 פעמים

משוב על האדמין explode

האדמין ה"חכם" הזה חשב שבגלל שיש 3 משתמשים חדשים שהצביעו לי בסטאנט אני, פתחתי אותם - הוא לא בדק אייפי ולא כלום וישר מוחק לי את הסירטון ומאשים אותי בפתיחת משתמשים וגם רושם להצביע לילדים אחרים!
    אני מדבר איתו בשרת אומר לו לבוא לTS כדי שאני ידבר איתו, הוא לא רוצה לבוא, הוא לא מתייחס להודעות שאני רושם לו אבל כל תגובה שלו זה - "תוכיח לי שזה לא אתה".
    אז זה הסיפור השחקן טרק, הציע לי שהוא ייפתח לי משתמשים כדי להצביע אבל אני לא הסכמתי ואמרתי לו שזה רק יקלקל לי ויהרוס לי אז שלא יעשה אבל הוא ברוב טימטומו לא הקשיב ופתח, אז תמיר ה"חכם" מאשים אותי ללא בדיקת אייפי ואומר לי להוכיח לו שזה לא אני עשיתי את זה, אז תמיר היה כמה דברים שיעזרו לך:
    1. בדיקת אייפי.
    2. לפני מחיקת הסרטון תדבר עם הבנאדם כדי להבין את הסיפור לעומק.
    אז אני אומר לו בשרת שעה שיחזיר לי את הסטאנט והוא אומר שאני יוכיח שלא עשיתי את זה אז תמיר - תוכיח אתה שעשיתי את זה, לפי האייפי שום דבר לא תואם אליי, ואני נשבע לך בשרת ואתה לא מאמין לי, אז אין דרך אחרת מלדבר עם טרק אבל עד שהשחקן הזה ייתחבר תיגמר התחרות אז אמרתי לו שיחזיר לי את הסטאנט ואם הוא יגלה לאחר התחרות שזכיתי ברמאות שיביא לי באן מהשרת והפורום, אז תמיר י"חכם" מקווה שלפחות לזה תתייחס!

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    האדמין ה"חכם" הזה חשב שבגלל שיש 3 משתמשים חדשים שהצביעו לי בסטאנט אני, פתחתי אותם - הוא לא בדק אייפי ולא כלום וישר מוחק לי את הסירטון ומאשים אותי בפתיחת משתמשים וגם רושם להצביע לילדים אחרים!
    אני מדבר איתו בשרת אומר לו לבוא לTS כדי שאני ידבר איתו, הוא לא רוצה לבוא, הוא לא מתייחס להודעות שאני רושם לו אבל כל תגובה שלו זה - "תוכיח לי שזה לא אתה".
    אז זה הסיפור השחקן טרק, הציע לי שהוא ייפתח לי משתמשים כדי להצביע אבל אני לא הסכמתי ואמרתי לו שזה רק יקלקל לי ויהרוס לי אז שלא יעשה אבל הוא ברוב טימטומו לא הקשיב ופתח, אז תמיר ה"חכם" מאשים אותי ללא בדיקת אייפי ואומר לי להוכיח לו שזה לא אני עשיתי את זה, אז תמיר היה כמה דברים שיעזרו לך:
    1. בדיקת אייפי.
    2. לפני מחיקת הסרטון תדבר עם הבנאדם כדי להבין את הסיפור לעומק.
    אז אני אומר לו בשרת שעה שיחזיר לי את הסטאנט והוא אומר שאני יוכיח שלא עשיתי את זה אז תמיר - תוכיח אתה שעשיתי את זה, לפי האייפי שום דבר לא תואם אליי, ואני נשבע לך בשרת ואתה לא מאמין לי, אז אין דרך אחרת מלדבר עם טרק אבל עד שהשחקן הזה ייתחבר תיגמר התחרות אז אמרתי לו שיחזיר לי את הסטאנט ואם הוא יגלה לאחר התחרות שזכיתי ברמאות שיביא לי באן מהשרת והפורום, אז תמיר י"חכם" מקווה שלפחות לזה תתייחס!
    בואו נתחיל מההתחלה,
    קודם כל אמרתי לך שאין לי כרטיס קול במחשב הוא נדפק ככה שאני לא יכול לשמוע / לדבר איתך בטימספיק זה אחד
    שתיים, בדקתי אייפי ומצאתי ששלושת המשתמשים על אותו אייפי,
    שלוש, אתה ידעת שהוא מתכנן לעשות את זה ויכלת להגיד לי שאני ידע למחוק את ההצבעות, אבל אתה לא אמרת לי זה כבר מעלה חשד,
    הייתי AFK מתי שחפרת לי הייתי בפורום עשיתי משהו, ואז שאני חוזר אתה הצפת אותי וקיבלת קיק.

הסמל האישי של _KoBrA_
    _KoBrA_ _KoBrA_ מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Carlos_Calderon
    קיבל לייק
    100 פעמים
    יש התאמה בין האייפים של המשתמשים - לא התאמה לאייפי שלי!
    הוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יעשה ואמרתי שלא!!!! - אבל הוא החליט להכשיל אותי ופתח בכוונה, אבל אתה לא באתה וביררתה - ישר מוחק לי תסטאנט ומה שישלי להגיד עליך - אתה קנאי, חסר אחריות, מסנן את כולם ושקרן!
    תרק גם הודה שהוא עשה את זה ורשם לך בהודעה פרטית, אבל אתה עדיין לא מחזיר למה?!
    Shahar Levy = TrAcK!

נושאים דומים

1. משוב על האדמין Ryen_Parker .
    על ידי iMoroSs בפורום RP משוב ותמיכה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02/08/11, 02:25
  2. משוב על האדמין imoross
    על ידי _KoBrA_ בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12/05/11, 12:54
  3. משוב על האדמין ניצן.
    על ידי Yagel בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט