מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אשכול: טופס הורדת באן לא מוצדק על צ'יטים !

הסמל האישי של _MazgaN_
    _MazgaN_ _MazgaN_ מנותק ותיק
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    292 פעמים

טופס הורדת באן לא מוצדק על צ'יטים !

* שם פרטי - שחר
    * שם בשרת - BtK - Shahar
    * שם האדמין שנתן את הבאן - BtK - eXplo[A]de
    * תמונה -
    * הטענה שלכם - נוווו מה נסגר עם השרת הזה אני חוזר אחרי באן של 6 ימים בדיוק ... אתם באמת חושבים שאני ישים צ'יטים שוב !? אחרי שגם הפסדתי את הטיול ג'יפים וגם הפסדתי את העליית אדמינים ! תמיר עברנו בדיוק ספק אינטרנט אז אני מחובר על האינטרנט של השכנים וגם בדיוק העלתי תמונות מהפעילות שאור עשה ! אז היה לי איזה 250 פינג ! אז חזרתי ממצב AFK והיה לי לאג ענקיי ! ועשיתה לי explode ולא מתתי כי לא הייתי במקום הזה ! הייתי בלאג בכלל ! הבאתה לי באן ל6 ימים דיברתי עם אור שיגיד לך להוריד לי כי אין לי צ'יטים , נכנסתי לשרת .. סיפרתי לך למה לא מתתי בexplode ואז עשיתה לי explode שוב !!!! ובפעם הזאת לא היה לי לאגים כי סיימתי להעלות את התמונות כבר לפורום והוא פגע בי ומתתי ואתה חושב שאני שיקרתי לך שהיה לי לאגים בפעם הקודמת שעשיתה לי ...
    בקיצור לסיכום : עשיתה לי explode פעם ראשונה עם לאגים ולא מתתי .. עשיתה לי explode פעם שנייה בלי לאגים ומתתי .. חשבתה שאני משקר ודפקתה לי באן ..
    יש לי הוכחה : אי אפשר לצלם תמונות במשחק שמותקן לך סובייט , לפחות לי זה ככה לא יודע עם זה לאחרים ... ואני בדיוק העלתי תמונות של אור ! שים לב לשעה ... וזאת גם הוכחה שהעלתי תמונות באותו זמן .. :
    http://www.szf.co.il/f346/t144606/
    עוד פעילות שהעלתי בא תמונות בדיוק 7 דקות אחרי הבאן ... : http://www.szf.co.il/f346/t144604/
    נערך בפעם האחרונה על ידי _MazgaN_ : 01/07/11 ב 18:38

הסמל האישי של Ha[M]us
    Ha[M]us Ha[M]us מנותק גורו
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    125 פעמים
    2 דברים:
    1. אקספלוד לא מושפע מלאגים כי זה לא קשור לשרת זה קשור אליך ובחיבור שלך לעצמך לא יכול להיות לך לאגים.
    2. אפשר לצלם עם סובייט מותקן אז ה"הוכחה" שווה כלום.

הסמל האישי של _MazgaN_
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    292 פעמים
    אור בריזר היה איתי בטימספיק !!! על הדקה שהוא עשה לי אקספלוד עשיתי את הפקודה UnAfk + היה לי לאגים וזה השפיע המון ! חמוס הרגע חזרתי מבאן של 6 ימים ופספסתי את העליית אדמינים ואת טיול הג'יפים .. אני לא עד כדי כך מפגר לשים צ'יטים שוב ... בבקשה תתחשבו כי באמת שלא היה לי צ'יטים .. במיוחד לא גוד מוד אני סתם עמדתי בDrag במצב Afk מה הקטע לשים שם גוד מוד סתם ככה שיש 2 אדמינים בשרת ושאני ליד מלא ילדים שהיו שם בגלל הפעילות של אור ?

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    מצטער שאני מגיב רק עכשיו אני בהעדרות בחיפה.
    אוקיי אז ככה זה היה,
    משה ירה עלייך הוא עשה ריפורט שאתה גוד מוד סבבה עשיתי עלייך ספק פיצצתי אותך פעם אחת אמרתי מה שחר גוד מוד ?! לא יכול להיות..
    פיצצתי אותך פעם שנייה אמרתי מהה אין מצב טוב הוא גוד מוד בטוח חשבתי כמה שניות עשיתי עלייך /PING ובדקתי בטאב לייתר ביטחון והיה לך 25 - 35 ( שזה נורמלי לחלוטין )
    נתתי לך באן עכשיו אמרו לי היה לו לאגים וזה היה לו באג טוב אמרתי נעשה לך בדיקה אחרונה הורדתי לך את הבאן שיגרתי את משה אלייך הוא ירה עלייך ב2 שוטים ירד לך כל החיים ומתת,
    פיצצתי אותך אחרי זה וישר מתת אז תעשה לי טובה גם אם תעלה 100 תמונות לאתר לא יהיה לך לאגים עד כדי ש2 EXPLODE לא יהרגו אותך.

מצטער להגיד לך, הייתי גוד מוד אני אשקול את הבאן אם אתה תודה שהיית עם צ'יטים ותצטער על זה, אבל עדיין רק חזרת מבאן .

הסמל האישי של _MazgaN_
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    292 פעמים
    נודר לך באמ אמא שלי שלא היה לי צ'יטים ..... תמיר נוו באמת אתה חושב שלא למדתי לקח אחרי מה שהפסדתי בגלל הבאן הקודם !? תעשה לי טובה אתה זוכר נדרתי לך אני לא ישים שוב ...
    בקיצור חאלס נמאס לי מבאנים שטותיים כל הזמן לא יודע מה קרה שם באותו הזמן אבל לפי מה שאתה אומר עם משה ירה עליי ועשה עליי ריפורט אז רק שתדע שכשהוא ירה עליי הייתי במצב AFK !!!!!!!! כי העלתי את התמונות מהפעילות של אור .. ואז עשיתה עליי אקספלוד ואז יצאתי מאפקיי ואני קולט ילדים יורים .. הבנתי שיש לי באג .. אתה מכיר את זה שאתה יורה על מישהו והוא בכלל במקום אחר ? ככה זה היה ... קיצר עשיתה עליי אקספלוד כאילו במקום שלא הייתי בו .. אז תעשה מה שאתה רוצה לי נמאס מהשטויות שלכם באנים על כל דבר קטן .. חבל שאין לי הוכחות מוצקות שאין לי צ'יטים אבל באמת שאין לי .. תעשה מה שאתה רוצה .. לא כאילו שאני יצליח לשנות את דעתך.

שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    אתה יודע כמה ילדים נדרו לי ומכרו את אמא שלהם בשביל שירד להם הבאן? שמע יכול להיות שאתה צודק ובאמת היה לאג / באג או משהו,
    אבל במקרה הזה לא יכול להיות כי עשיתי לך פעמים והמשכת לשחק נורמלי ! ! ! אני מצטער הבאן לא ירד אם יש לך הוכחה נוספת או משהו אשמח אם
    תביא..

הסמל האישי של _MazgaN_
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    292 פעמים
    אפשר לנעול נמאס לי לנסות לשכנע אותכם ..

שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    נעול.

נושאים דומים

1. טופס הורדת באן לא מוצדק !!!
    על ידי Tr1p בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06/02/12, 11:45
  2. טופס|הורדת באן לא מוצדק,עכשיו הגזמתם!
    על ידי ¥™DJ A.R™¥ בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23/05/09, 18:08
  3. טופס|הורדת באן לא מוצדק,עכשיו באמת הגזמתם
    על ידי ¥™DJ A.R™¥ בפורום DeathMatch
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23/05/09, 14:35
  4. טופס|הורדת באן לא מוצדק!
    על ידי ¥™DJ A.R™¥ בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22/05/09, 21:35
  5. ערעור|הורדת באן לא מוצדק כבר פעם שניה שזה קורה!
    על ידי theorking1 בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10/02/09, 19:16
eXTReMe Tracker