באמת שלא באתי לחפש צומי בדיון שלי מקודם , אני לא משועמם חסר חיים בן 17 שגר באיזה חור ויושב כל היום על המחשב ...
פשוט קצת כואב לי , כי דוגרי , אתם השרת הראשון שלי , לא משנה כמה קהילות עברתי ...
פה למדתי את הכללים , את החוקים , את ה2-2 , הכל פה ...
בקשר לאדמינים - אני קצת נתתי ניעור קטן לכמה מהחבר'ה שנרדמו , לא באתי לכלכלך , או להגיד משהו רע .
תמיר eXploade - גם אם הוא עכשיו יכנס לתרדמת חורף לכמה חודשים , הוא עשה את שלו , נתן מעצמו מעל ומעבר ,
זה הדוגמה היחידה שאני יכול לתת פה על אחד האדמינים שלא משחק כמו פעם , אבל שחק אותה , ונתן מעצמו מלא מלא לפני החופש הגדול , ודוגרי , אני מתחילת החופש אולי נכנסתי 10 פעמים לסאמפ , כי בחופש אפשר לעשות דברים שאי אפשר לעשות ביום , יום . ובסאמפ אפשר לשחק ביום , יום ...
יש פה כמה שעושים את העבודה , אבל אי אפשר לדעת מה יהיה לאורך זמן .
ניר - התמונה שאני הבאתי באשכול הקודם היא תמונה שהייתה לפני 4 שנים ... שעוד קלאן זה היה כמו קרו .
בקיצר שלא תחשבו שאני מחפש צומי או משהו , יש לי חיים להבדיל מכמה אנשים פה , פשוט כואב טיפה .
דור - שאני נתתי את התחת שלי בהתחלה פה עוד עם עדן מאירוב ודוד שלי ליאל ואושר והרמנו ת'שרת הזה ממוצע 0 אתה לא ידעת מזה GTA יעלוב , אז אל תפתח אליי ת'פה כי בתקופות הבאמת טובות שלי , ושנתתי מעצמי הכי הרבה לא היית .