שיפצרתי את הרנגילה שלי בצינור ובכד חדשים... היא כל כך יפה שאפשר לעשן עליה חרא ואתה תאהב את זה
צינור מעולה אני מעשן עליו רק תפוח כדי לא לערבב טעמים כי אי אפשר לשטוף אותו.
כד סקסי כל כך ובאיכות גבוהה כך שהעיטורים לא נמחקים במים כל פעם אחרי כל שימוש קצת, כמו כדים אחרים.
יש לי שנתיים הנרגילה, והיא פצצה.. סוחבת אש, הטעם עליה מעולה ואני מעשן עליה את כל הטעמים ולא שומר אותה לטעם אחד.
וכמובן עכשיו בעיצוב חדש שדומה לכד של אלאדין חחחח אתם מעשנים עליה אתם מרגישים מינימום שיח' מתימן
טה טה דה דם!
פרטים של הקניה וכל מיני למי שיש כח לקרוא :
הנרגילה עצמה נקנתה לפני כשנתיים במלך הנרגילות ביפו כולל כד יפה בצבע כחול עמוק עם עיטורים
לפני כחצי שנה הכד הזה נשבר לי, אז היה לי עוד כד אדום רגיל כזה מכוער מאחת הסיניות שהיו לי
הייתי איתו עד לפני חודש בערך שקניתי צינור וכד
על הצינור :
באחת הקניות שלי לפניי חודשיים במלך הנרגילות ביפו, חיפשתי צינור חדש. היו לו צינורות מזגן רגילות עם ברזל בסוף כמו זה שיש לכולם
ויש לי 4 כאלה אז שאלתי אותו אם יש לו משהו מיוחד שונה
היוו לו איזה 3 יחידות מהצינור הזה
, זה צינור עבה, הוא דומה לצינור סורי הבפנים שלו נראה לי שיש שם סליל אבל אני לא בטוח, הוא עטוף בבד יפה ורך (הירוק הזה)
בהתחלה של הצינור יש פיית ברזל באורך בינוני יפה מאוד, שאפשר לנתק אותה מהעץ בשביל לשטוף, לאחר מכן יש עף גם בגודל בינוני לארוך בערך
האחיזה עליו נוחה רצח משהו מטורף! בחיבור בין הידית עץ לבין הצינור עצמו יושב פונפון שיערות ענק, רך ונפוח. אני מחזיק בו במקום בידית עץ כשאני מעשן.
בחלק שנכנס לנרגילה יש גם פונפון קטן ועץ שנכנס לנרגילה.
פעם ראשונה שאני רואה אצל מלך הנרגילות ביפו צינורות מהסוג הזה, בדרך כלל אין לו ויש לו רק מזגנים. הצינור עלה לי 20 שקל. לא נראה לי שיש לו עוד כאלה.. כשאני קניתי היו לו רק שלוש.
בקשר לכד :
פתחו בבת ים חנות חגדשה של נרגילות. הלכתי לרחרח יש להם שמה תסוריות הבינוניות שיש עליהם צבע על הברזל באמצע משהו בן זונהה ביופיו. יש להם שמה נרגילת עץ נרגילה הפוכה ומלא סוגים של סייניות,
ומה שאהבתי שמה שיש להם הרבה מיצריות אורגינליות לעומת חנויות אחרות שבקושי אפשר למצוא מצרית
הכד ישב על סורית שבאה קומפלט עם צינור מתאים (מזגן עם ברזל עיטורים זהב) בקיצור הוא לא רצה לתת לי את הכד אחרי דיבור קצר הוא הוריד לי תכד
הם מוכרים שמה כדים ב 20 שקל ואלה כדים רגילים, לא רחבים למטה ובלי עיטורים אלה סוג רגיל כזה. על הכד הזה שלי הוא ביקש שלושים
אמרתי לו יקר וזה דיברתי וואלה לא עזר אז לקחתי את הכד ב 30 שקל. כן אני יודע שיצא קצת יקר הכד אבל אין מה לעשות הייתי חייב לקחת אותו.
וזהו זהו סיפורה של הנרגילה שלי חחח ואיך שהיא נראית היום