תוכנית השותפים של אתר העלאת הקבצים Wupload
Wupload הוא בין האתרים המומלצים היום להעלאת קבצים, כמו כן אם תשקיעו כמו שצריך הם ישלמו לכם כסף טוב על זה.
יש פה בכל הרעיון הזה שיטה שהיא פשוט WIN WIN לכולם, כולנו בסופו של דבר נרוויח מההשקעה שלנו וממה שנעשה.
לכל אחד מאיתנו יש אינטרס בדבר הזה וזה יוצר שותפות מצויינת.
איך אני יכול להרוויח מזה כסף ואיך הוא מועבר אליי?
Wupload הוא אתר להעלאת קבצים כמו שכבר אמרתי, אם אתם יוצרים חשבון באתר ומזינים את חשבון ה-Paypal שלכם אתם יכולים להרוויח כסף בכמה שיטות שהאתר הזה מציע.
אתם לא צריכים כרטיס אשראי כדי ליצור חשבון Paypal, בסה"כ לבצע הרשמה לאתר וכל הכסף ישלח לחשבון Paypal עצמו שאיתו תוכלו לבצע רכישות באינטרנט.
במידה ואתם מזינים פרטים לקבלת כספים, תוכלו להעביר את הכסף מה-Paypal לחשבון הבנק שלכם בארץ.
עם Paypal ניתן לבצע רכישות בעיקר ב-eBay, היום לא חסרים דברים שאפשר לקנות ב-eBay.
כמו כן לא רק eBay מקבלים תשלומים בפייפאל, יש עוד הרבה מקומות שבהם תוכלו לרכוש בהם דברים באינטרנט באמצעות Paypal.
מה עליי לעשות כדי להרוויח כסף?
לעבוד באופן עצמאי.
אתם צריכים להעלות קבצים ולפרסם הורדות שלהם, ככל שיהיו לכם יותר הורדות - ככה תרוויחו הרבה יותר כסף.
בסטלה זון אני מציע לכם לפרסם את ההורדות שלכם עם הרבה תוכן, שיתקדמו בתוצאות החיפוש של גוגל ויזכו לחשיפה גדולה יותר.
איזה שיטות לרווחים האתר מציע?
האתר כיום מציע מספר שיטות לרווחים וכמו כן מציע מדי פעם מבצעים מיוחדים שבהם תוכלו להרוויח הרבה יותר כסף, הכל לפי מידת ההשקעה שלכם.
השיטות הקיימות כיום ברגע שאני רושם את ההודעה הזאת.
עליכם יהיה לבחור באחד מהשיטות הנ"ל:
- 1000 הורדות - לפי כל 1000 הורדות מקבלים סכום מסויים לפי טבלת רייטים.
- מכירות חשבונות פרימיום (מומלץ) - אתם מקבלים 70% מכל מכירת חשבון פרימיום שנעשית דרך קישורי ההורדה שלכם.
- משולב - אתם מקבלים סכום לפי טבלת רייטים על כל 1000 הורדות, פלוס 30% ממכירת חשבונות פרימיום.
טבלת רייטים לפי מדינות:
לצערי ישראל מדורגים ב-D.
למה כל זה משתלם לכולנו?
מצידם של Wupload - אתם מכניסים להם יותר אנשים לאתר ויותר אנשים שיקנו חשבונות Premium.
מצידי - אתם מפרסמים בסטלה קישורים להורדות, משקיעים ומניבים יותר כניסות לאתר ומושכים לכאן יותר קהל של אנשים.
מצידכם - אני נותן לכם חופש לפרסם את הקישורים שלכם ואתם מרוויחים כסף על ההורדות שאתם מפרסמים.
מה שיוצא זה שכולנו מרוויחים מזה.
איך ואיפה אתם מתחילים?
אז קודם כל אני אבקש מכם בבקשה להירשם ל-Wupload תחת החשבון שלי, זה לא משפיע על החשבון, זאת תרומה קטנה שלכם בשבילי.
לכל החבר'ה כאן שמכירים אותי ובכלל, אני אשמח מאוד אם תרשמו תחתיי.
אבל זה לשיקולכם האישי.
לאחר מכן תדאגו לפתוח לכם חשבון באתר www.paypal.com במידה ועדיין אין לכם.
כמו כן תפתחו חשבון באתר www.ebay.com בעתיד הרחוק יותר כדי שתוכלו לעשות שימוש בכסף הזה ולהזמין מה שתרצו אליכם הבייתה, יש באיביי דברים מעולים, ממליץ עליו בחום.
אני לא מאמין לכל הבולשיט הזה, אני רוצה לראות הוכחה.
מסכים עם כל החבר'ה שלא מאמינים, זאת גישה טובה לחיים לא צריך להאמין לכל חרטא.
אך לשם שינוי פה לא מדובר בחרטא אלא יש בזה אמת, יש הרבה אנשים שהתנסו בזה.
הוכחות ניתן למצוא באינטרנט בכמויות אם תחפשו נכון.
הינה הוכחה של תשלום שאני אישית קיבלתי:
ניתן למצוא עוד המון אם רק תחפשו.
ניתן להגיע לסכומים יפים מאוד לפי מידת ההשקעה שלכם.
כמו כן מדובר כאן בהשקעה לטווח ארוך - אם תעלו תוכן שתמיד לאנשים תהיה סיבה להוריד אותו - אתם תרוויחו תמיד בלי לעשות כלום, הקבצים שלכם תמיד יהיו זמינים להורדה.
למי זה מתאים?
במיוחד לחבר'ה צעירים לפני צבא.
אתם חבר'ה צעירים, אם אתם לא הולכים לעבוד ואתם יושבים הרבה במחשב כדי להעביר את השיעמום שלכם אז לפחות תעשו מזה כסף.
כמו כן זה מעולה לחיילים שהמשכורות שלהם בזבל ואין להם יותר מדי זמן לעבוד, אפשר גם לשבת בבסיס עם לפטופ בשעות הפנויות ולעשות את זה.
המלצה אישית שלי
אם אתם מפרסמים נושאים, תשקיעו בתוכן שלהם, והרבה - זה חשוב!!!
ככל שהתוכן יהיו יותר מושקע, תזכו ליותר צפיות וכניסות דרך גוגל --> יותר הורדות מהקישורים שלכם.
חשוב מאוד גם שלא תעתיקו תכנים כי זה פוגע בקידום של התוכן שלכם בגוגל - גוגל רואים את זה.
סתם דוגמא לנושא ששיפצתי אותו בעבר וקידמתי אותו שיעלה למעלה בתוצאות החיפוש: http://www.szf.co.il/f124/t116038/
בתוצאות חיפוש בגוגל אם תרשמו "אייל גולן - דרך לחיים", הנושא הזה יופיע בעמוד הראשון. (בזמן שהאלבום רק יצא לרשת הייתי ממוקם במקום הראשון)
בנושא זה תוכלו לשאול אותי כל שאלה אם משהו לא היה מובן, אני אשמח לעזור לכולם.
בבקשה לכבד אותי ולא לעשות מהנושא הזה / מהפורום עצמו קרקס של קישורי referral, תמצאו את דרככם המקורית כדי למשוך אנשים שירשמו תחתיכם.
שיהיה בהצלחה לכולם.