OOC
Name: בן אפשטיין
RP Level: 9.5/10
Do you have TeamSpeak 3.0 ?: לא יש לי סקייפ
Do you have Microphone ?: כן
In-Game Level: 1
English Level: 10/10
Explain:
MG: MG- שמערבבים בין הצ'אט של OOC ו IC דוגמה: שאני רושם LOL ב IC זה שגוי אני אמור לכתוב את זה ככה /B lol או ((LOL))
PG פאוור גיימינג- שאני עושה דברים לא מציאותים בתוך המשחק (IC) כמו /me pulling a gun out of my jacket מזה פה ? IV LOL חחחחח
GTA גרנד טאפת אטו- שאני גונב מכונית
(מאנשים)
DM דאט' מאצ'- להרוג אנשים בלי סיבה עם אני רוצה לעשות DM אני אמור לצאת ולהכנס לשרת DM...
Provoking- שאתה הולך ליד בנאדם/שוטר או סתם מישהו מקלל אותו "מציק" לו וגורם לו לרדוף אחרייך סתם ככה..
RK רבנג' קיל- שבנאדם הורג אותך ואתה חוזר לחיים והורג אותו ... זה אסור אתה צריך להתהג כאילו אתה לא זוכר כלום..
PK- שמתי שהורגים אותכם אז אתם לא זוכרים כלום כאילו ומשאירים הכול מאחור... כאילו "נולדתם" מחדש...
IC Information:
Full name: Ben_Smoely
Origin: USA
Gender [Male / Female]
Phone number: 171243
Driving license [Yes / No]
Weapon license [Yes / No]:
Life story [minimum 150 words]: noting much i was born in itallia and my father was a police man and my mom was at home all the time...
when i grew up i always wanted to be a police officer and after my futher was fired from the police he started to work as a capo at the ballas
Family and when i finish the army he invited me to join him to be one of the ballas...
How can you make this faction better ?: אני יכול לשנות ולעשות את המשפחה/מאפיה עצמה יותר RP ולקבל לשם אנשים רצינים ולהיות לידר מצויין
What you know about this faction ?: אני יודע תמכוניות ואת האנשים פחות או יותר
Do you ever has been Involved at a Crime / Accident ?: לא

(מאנשים)
הירשם כדי להגיב לנושא