http://nargila.co.il/Products/19/The...tar-Hookah.asp
זה אמיתי החרא הזה?
נרגילה יפה רצח ואני חושב לקנות אותה ממש אני התאהבתי בה
ואני גם מתכוון לקנות איזה קילו טבק
חוץ מטובאקו בקריית אתא איפה הכי הכי טוב לקנות ולא עושים בעיות של בן 18 (אני 17.2)
http://nargila.co.il/Products/19/The...tar-Hookah.asp
זה אמיתי החרא הזה?
נרגילה יפה רצח ואני חושב לקנות אותה ממש אני התאהבתי בה
ואני גם מתכוון לקנות איזה קילו טבק
חוץ מטובאקו בקריית אתא איפה הכי הכי טוב לקנות ולא עושים בעיות של בן 18 (אני 17.2)
עושים לך בעיות לקנות נרגילה? את האמת אני כמה פעמים קניתי בגואה בירושלים.. לא דיבר איתי בכלל על הגיל שלי
אתה יכול להגיד לו גם - יופי לחדר.. במידה ומדבר או משהו.
לגבי הנרגילה, בת זונה. וכן זה אמיתי (:
לדעתי אמיתי..
אי אפשר לדעת במדויק אם זה אמיתי לפי דעתי לא הצורה שלה לא נראת כזאת ,
וגם בדרך כלל כמו שיש לבחור פה
אתה מקבל עם זה צינור שרשום עליו חליל ממון וכד שרשום עליו יותר מזה גם יש גוף כסוף כזה
אבל שוב אני לא בטוח בעצמי = ]
אבל עזוב אחי תקנה מה שאתה אוהב
אחי אם אין לך בעיה לנסוע לנהריה אז תיסע לשם.יש שם חנות שקוראים לה "כוכב הנרגילות והטבק" או "כוכב הנרגילות בצפון" אחד מהשניים אני לא בטוח. אבל זאת אחלה חנות,מחירים נוחים,שירות טוב וזהו אנשים לארג'ים.ממליץ.
אני חושב שהיא אמיתית,אני הייתי קונה אותה
היא נראית אמיתית. המחיר הוגן אז למה לא?
אמיתית ב 100%
תבדוק לפני שאתה קונה את החריטות איפה שיושבת הצלחת זה הסימן זיהוי המיוחד של חליל מאמון
איפה בישראל או בחו"ל אפשר לקנות משהו דומה?גם מבחינת המחיר?
בארץ לא. בחול בכל מקום אבל המשלוח יטחן אותך
אין מכס על נרגילות... יש את המשלוח שיוצא ממש יקר
יש לפעמים כיתוב או חתימה בכללי. הם מתאפיינות בסחיבה ממש קלה ופתוחה ואם תסתכל מקרוב תראה סימני ריתוך כי זאת עבודת יד. חוץ מזה יש את המחזיק של הצלחת וזהו בגדול..
יש לי נרגילה מנחושת עם ריתוכי עופרת, זו כמובן עבודת יד. אבל שאלת השאלות היא האם חליל מאמון עובדים עם ריתוכי עופרת?
בנוסף יש לי חשד שיש לי חליל למרות שלא קניתי אותה בתור חליל אלא נרגילה מצרית [נחושת]. בנוסף איזה סוג צינור [שנכנס לואזה] הם משתמשים? נחושת או ברזל רגיל?
תודה מראש!
אני לא סגור על הריתוכים אבל הצינור שנכנס לכד לרוב מאל חלד .. יש כאלה מנחושת אבל זה נדיר.. בעיקר בישנות שלהם.