שלום לכם, גולשי סטלה זון, ומנהלי סטלה זון.
Haxball זהו משחק שקיים כבר משנת 2010, והוא כבר משחק מאוד מפורסם וכיפי, שמספק את השחקנים בחוויה.
אני שמח להגיד שהקהילה הישראלית בHaxball גודלת מיום ליום, וכמובן יש גם תוצאות של קלאנים ישראלים ב ESL של הHaxball (גאווה לישראלים!).
אני חושב שאם יהיה פורום למשחק כאן יהיה לא קצת תגובות ונושאים מעניינים על המשחק, דעות, ארגוני משחקים, קלאנים, ועוד!
חוץ מזה, קהילת הHaxball תגדל ותקבל פרסום מזה, המשחק הזה הוא משחק עולמי, ולא רק ישראלים משחקים בו (המשמעות זה שאם אתם מתקדמים לטורנירים של ESL, אתם יכולים לשחק אם שחקנים מכל רחבי הארץ והעולם!).
זה כל מה שיש לי להציע, אם יפתח פורום האקס בול אני אישית אקח את האחריות לפרסם את הפורום להביא לכאן שחקנים ומשתמשים חדשים שיהיו ויעזור עד כמה שאפשר.
אני יודע שמכניסה ראשונית למשחק זה נראה משחק של ילדים קטנים, אבל לא, זה משחק אם טכניקה, ולא רק לרוץ לכדור ולבעוט, אחרי יום משחק מבינים את העקרון וזה מתחיל להיות מאוד מאוד כיפי.
בהצלחה בבחירה, אביעד.
-
קישור למשחק:
HaxBall
עריכה : לא שמתי לב שהפורום קיים, מצטער מאוד, למחוק בבקשה, דרך אגב, הוא צריך להיות בקטגוריית משחקי דפדפן, אבל ככל הנראה שהוא עוזר לסדר של קטגוריית משחקי ספורט להיות מסודרת, אז תשאירו כך.

הירשם כדי להגיב לנושא