על פרסום באינטרנט שמעתם בטח, צפו בסרטון ותגלו כיצד אתם יכולים להיכנס לשוק הזה, ולהתחיל לעשות כסף!
והרבה כסף!

למה לכם להצטרף אליי?:

חבר'ה, הקבוצה שלנו היום, היא אחת הקבוצות החזקות ביותר שקיימות בבאנרס ברוקר!
אם זה המפנה שלי, ואם זה המפנה שלו-בני רוקח, המקושר באופן ישיר לחברה ואף מעביר וובינרים באתר באנרס ברוקר עצמו! דבר שמבטיח לכם קודם כל שקט נפשי מבחינת כל בעיה שתהיה לכם, אם זה תיפעולית או שלא עבר לכם כסף בטעות, הכל יטופל ישירות מול החברה, ללא מעקפים.

דבר שני, למופנים שלנו ישנו אתר תמיכה שנבנה במיוחד עבורכם:
לחצו כאן מעבר לאתר!

באתר ישנם סרטונים וקבצי Excel, המסבירים צעד-אחר-צעד כיצד לפעול בכל שבוע.
בנוסף ישנם חבילות מובנות מומלצות למתחילים, ולכל חבילה אסטרטגיה שונה-שאנחנו בונים לכם כדי שאתם תגיעו למקסימום רווחים, ואתם תגיעו!

חשוב שתבינו:
באנרסברוקר זה לא זיק-זה לא העתק הדבק, זאת תכנית אסטרטגית מאוד וכל צעד שתעשו ישפיע הרבה על הרווחים העתידיים שלכם, לכן חשוב שתבחרו במפנה טוב-שידאג לכם.

חברים מי שמעוניין לשמוע עוד-שידבר איתי, נבנה יחד חבילה שתתאים לכם לפי הרצון שלכם להשקיע ולהרוויח
(בהתחלה קונים חבילה-זוהי הטבה חד פעמית שמקבלים מהחברה, ולא פאנלים בודדים-שימו לב)
אצל כל אחד זה שונה ופוטנציאל הרווחים הוא שונה, ובהתאם לאיך שתפעלו בחשבון!
לכן מאוד חשוב לא להצטרף סתם כך ולהגיד "נזרום", מאוד קריטי שתבינו כל דבר שאתם עושים בהתחלה!

הוכחת תשלום של המפנה שלי (אני בקרוב אמשוך כסף ואעלה גם):

*את הכסף מ BannersBroker אפשר למשוך ב -3 דרכים
1.הפקדה ישירה ל stp
2.הפקדה ישירה ל Payza
3. משיכת הכסף באמצעות כרטיס משיכה שניתן להזמין בעלות של 35$.
הזמן שעובר מבקשת המשיכה ועד שהכסף אצלכם- בין יומיים ל 14 יום

*הפקדות ניתן לבצע באמצעות כרטיס אשראי ישירות באתר החברה(מגיע מיידית-מומלץ),הפקדה מ-Payza (מגיע מיידית-מומלץ), העברה מ-SolidTrustPay (לוקח לכסף מספר ימים להגיע)

yossi.vanunu1 בסקייפ
[email protected] מסנג'ר
או בה"פ אם מישהו מעוניין

נפתח אתר תמיכה חדש על ידי לבאנרס ברוקר, מוזמנים להתרשם

מייל תמיכה לצוות שלי, לכל שאלה שיש לכם:

[email protected]

מענה עד 24 שעות

בנוסף אתר התמיכה (בבנייה שלי) יעלה ב6 לספטמבר לאוויר עם כל ההדרכות המלאות
ביחד עם האתר תפתח תמיכה של באנרסברוקר בארץ

מנכ"ל החברה מגיע לארץ ב10 לספטמבר

יש למה לחכות!!!

שיהיה בהצלחה!