אללה אנשים איזה יום איזהההההההה
כרגיל כמו כל יום אנחנו משחקים כדורגל במגרש ב18:30, אתמול אנחנו באים ורואים כל המגרש מים אז יאלה משחקים באולם, מביאים חבר שיש לו מפתחות לאולם, עד השחבר הזה הגיע מחכים בחוץ והפח זבל שמה זרק מילה לא במקום למישהו אז פיצצנו אותו מכות, בנתיים הסבלנות הולכת ונגמרת והינה החבר בא עם המפתח לאולם ספורט.
יופי נכנסים בדלת הראשונה שמובילה לאולם והדלתות של האולם פתאום סגורות, כאילו מה ממתי זה נעול סרעבק.... אמרנו אין מצב שאנחנו לא משחקים היום.
טוב מתחילים מבצעי הפריצה הנועזים בפיקודו של גנרל "בוס" סחומין התוכנית הייתה למשוך את הדלת עם הידית ושאיזה ילד ירוץ ויבעט בדלת השניה.
אין בעיה החוליגנים מבית אריה יעשו את העבודה מתחילים לבעוט והדלת לא זזה מטר יא אללה אני אומר לכם בעיטות שלא היו מביישות את ראובן עטר לא פתחו את המנעול, אנחנו מנסים מנסים מנסים והדלת לא נפתחת סעמק יענו אין מצב שבעולם שהיום אנחנו לא משחקים כדורגל באולם ספורט אין יענו לא קיים.
חשבנו על להביא בול עץ כזה גדול ולרוץ איתו לדלת ואלה הרעיון נפסל, בנתיים מרוב המשכיות הידית נשברה לחצי.
עד שבא שקבובולו הפורץ, אמר ככה:
אתה ואתה, תרימו אותי מהכתפיים, ואני אבעט עם ה"מנופים" שלי שהיו למעשה הרגלים.
טוב אני הראשון בשורה מחזיק את הידית של הדלת ואותי מושכים איזה 4חברים שקבובולו מתקדם לעבר הדלת, עוקף את הלבנה בועטטטטטטטט והיא לא נפתחת אוקי אנשים מתחילים להתייאש והגנרל סוחמין אמר שהוא לא משאיר פצועים בשטח והוא יסיים את המשימה, יאלה עוד פעם אני מושך עם עוד4 איתי שקבובולו רץ על הכתפיים ובועט פתאום הדלת נפתחת @%@#% רואים כזה אור אחרי הדלת מושכים אותה ויאלה פורצים לאולםםםם גודוד של 20ילדים רעבים לכדורגל פורצים לאולם ספורט בריצה ובקריאות אושר של "אללההההההההההההההה" ויאלה יש כדורגללללל
בקיצור אנשים זה היה כזה אושר שתבינו משעה שש וחצי שבאנו עד שעה 20:00 לא הצלחנו לפתוח את הדלת ואז בסוף בא שקבובולו עם המנופים שלו ודחף את הדלת מישהו זרק שמה "שערי גן עדן" למה זה היה אשכרה אור כזה בין הדלתות.
לסיכום אנשים, כדורגל זה החיים ולשקא יש אחלה מנופים