סליחה:אני יודע שאני כבר מתחיל להימאס אבל יש לי רמה מאוד נמוכה פה ואני רוצה להישתפר אז אני צריך לישמוע מה לשפר עופעם סליחה
מה אתם אומרים איך יצא לי נירא לי די חמוד נירא לי שכולם יחשבו שזה לא משו אבל בכול מיקרה תתגידו מה לשפר
סליחה:אני יודע שאני כבר מתחיל להימאס אבל יש לי רמה מאוד נמוכה פה ואני רוצה להישתפר אז אני צריך לישמוע מה לשפר עופעם סליחה
מה אתם אומרים איך יצא לי נירא לי די חמוד נירא לי שכולם יחשבו שזה לא משו אבל בכול מיקרה תתגידו מה לשפר
דבר ראשון....שפר מסגרת
דבר שני..שפר צבעים(תשרוף קצת תתמונות או לא יודע מה)
דבר שלישי..שפר ניק(אם אתה שם לב הניק לא חלק כזה הוא מקורטע תשים תניק על smooth)
ושים לו סטרוק צבע שחור גודל 1-ככה זה לדעתי יותר יפה..
דבר רביעי...שאתה משתמש במברשות כמו שעשיתה בחתימה שהכנת אני מתכוון לקווים האלכסונים וכל השאר אל תעלה עם במברשת על הדמויות שבחתימה.....(זה לא חובה אבל לדעתי זה יותר יפה)
דבר חמישי....תשתדל להשתמש בתמונות באיכות גבוהה ככה החתימה תצא יותר יפה...
דבר שישי....תתקנו אותי אם אני טועה..
חפרתי יאללה ביי
נערך בפעם האחרונה על ידי System32 : 09/03/06 ב 00:13
חחח עכשיו אני ישנה אחי תודה
ועוד משהו אחי למקרה ואתה לא יודע......
כשאתה שומר תחתימה כקובץ jpeg תוודא שהמחוג נמצא בצד ימין כמו בתמונה הזאת.....
אינה אחי השיתי מה שאמרתה איך עכשיו?
בהרבה יותר יפה מהראשונה אחייייייי
רק עדיין משהו מציק לי בניק
תגיד מה אחי אני ישפר
תצבע של הניק והסטרוק אחי של הניק תנסה או צבע שחור או לבן מה שנרא לך יפה כי כמו שאתה רואה אתה עשיתה סטרוק בצבע אפור.... ותגדיל קצת תניק
אממ ובקטע השחור הזה מתחת לניק תנסה להוסיף קצת פאטרנים כמו ששמת בצד שמאל ליד האישה השמאלית
אמ ותשרוף עוד קצת תתמונה השמאלית
נערך בפעם האחרונה על ידי System32 : 09/03/06 ב 00:43
סבבה
נחמד , אני מצטרף לSystem32
ותאמין לי , אתה בדרך הנכונה . ככל שתעשה יותר חתימות ותשים יותר חתימות פה או בפורומים אחרים
אתה רק תשתפר בגלל שאנשים מביאים לך עצות..
יש טעות הכי טוב זה בפורמט לשים על progrssvie ואז חמשבמקור פורסם על ידי System32`
והסייז על הכי למטה...
לחתימה:
השיפור מצויין
מה אתה הומו?!במקור פורסם על ידי sexy boy
הכי טוב זה הראשון ובדקתי את זה,הסטאנדארט,וזה גם ככה שוקל הכי הרבה,מה שהופך את האיכות להכי טובה...
זה מה שאני אושה