אני בערך שנתיים בעסק ואני זוכר שאוחנה האגדי הכניס אותי לעסק ואחרי זה אינפקטד לקח אותי כבן טיפוחים עוד בתקופה של ILF .
אני בערך שנתיים בעסק ואני זוכר שאוחנה האגדי הכניס אותי לעסק ואחרי זה אינפקטד לקח אותי כבן טיפוחים עוד בתקופה של ILF .
עבדתי חודש לפני איזה חצי שנה ואז פירמטתי את המחשב ולא היה לי כוח להתין מחדש ואז התקנתי עוד פעם לפני איזה חודשיים הספקתי להכין שלוש חתימות ואז עוד פעם הייתי צריך לפרמט את המחשב ולפני עשרה ימים התקנתי שוב פעם :| בתקווה שהפימוט הבא יהיה עוד הרבה זמן
לפני איזה 4 חודשים ככה לא זוכר
הייתי חודשים ואז פרשתי .. הייתי גרוע בלאט
ולפני כמה ימים חזרתי
ואני טוב יותר מאז
אני כבר איזה חודשיים שלוש בלי פוטו שופ
אבל הייתי איזה שנה כמעט..
זה כי אתה מכור לקאנטר סטרייקOriginally posted by DareDevil@Jul 24 2005, 06:58 PM
D:
תחזור רותם... אתה בTOP 3 של הכי תותחים... תעשה מצווה ותחזור... :כן:Originally posted by DareDevil@Jul 24 2005, 06:58 PM
אני בידיוק חזרתי מהפסקה של חודש בערך... בעקרון אני יותר מחצי שנה...
:מלאך: :כן:
אני יסמיק עוד מעט :<
שנה ככה..
לכוווווווו מה פוטושופ אין כסף
אני חרא אם מישהו פה קנה...Originally posted by MiKoZ@Jul 24 2005, 08:14 PM
לכוווווווו מה פוטושופ אין כסף
5 4 שנים אבל אני לא אוהב פוטושופ
אופס סורי על מקודם...
לא חשבתי על זה...
לא יקרה שוב... :כן:
הייתי שנה פרשתי ועכשיו חזרתי
בקטנה אחי.. תעבירו נושאים כאלה ל אי סי קיו או לOriginally posted by Mr_Etamar@Jul 24 2005, 06:50 PM
אופס סורי על מקודם...
לא חשבתי על זה...
לא יקרה שוב... :כן:
MIRC
למרות שהיום גם שם לא בטוח משהו
לא נגעתי בפוטושופ אף פעם זה ניראה לי מאוד מסובך:ס
lo ahi shlomdin ze kal
בחיים שלי לא עבדתי על זה
לא ניראה מסובך פשוט אין לי עצבים לזה
בחיים שלי לא עבדתי על זה
לא ניראה מסובך פשוט אין לי עצבים לזה
חחחחחחח יא דפוק נראה לך שאני ישים כסף על תוכנה? על המחשב שלי שמתי בקושי כסף לכוווו אין כסף למרות שאף אחד ממכם לא שם כסף עדיין לא נוגע בפוטושופ זה עולה לי כסף של חשמל עדיף לשחק במחשב כבר וגם עולה כסף האנרגיה שאני משקיע בזה זה בזבוז אוכל יאללה לכו אין כסף מה אני בנק?
אפילו זרע אני לא מבזבז למציצה רק זיון מה אני טחון זובי אין כסף איןןןןן מה זה פה הפקרות אין כסףףףףף!