http://planet.nana.co.il/Lucidity/
its like, omg works ;X fucking owns
can u make simple madrih plx
למי יש כוח לקרוא תחפירה הזאת
בואנה אני מת לנסות
...במקור פורסם על ידי Z
דבר מפורסם במיוחלד מדובר פה על חלום צלול הכוונה היא שכשאתה חולם אתה מודע שאתה בחלום ואז הכל מתחיל להתבהר לך והכל כמו במציאות ואתה יכול ללכת ולעשות מה שאתה רוצה בחלום לזיין את אמא של חבר לעוף לנשום מתחת למים וכו....
אם אתם במקרה בחלום צלול ואתם רוצים ליהיות בטוחים בכך תסתכלו בחלום בשעון תזכרו מה השעה אחרי שניה תסתכלו עוד פעם והשעה תיהיה שונה לגמרי ובהפרשים ענקיים.
יש כל מיני שיטות כדי להגיע לחלום צלול ויש את זה באתר שהוא נתן ואני לא יתחיל לפרט למה זה ארוך....
אני אישית לא היה לי אף פעם חלום צלול ואני מת שזה יקרה למה יש כמה אמהות שאני מת לזיין בחלום וזה היהי טוב..
:p
נשמע נחמד, אבל תיהיו בעיניינים אתם יכולים להגיע למצב שאתם לא מבדילים בין חלום למציאות ופתאום לחשוב שאתם בחלום וללהחליט שבא לכם לעוף ותקפצו מהחלון ומן הסתם כמו לא תיהיו איתנו.
זה גם מסוכן, לא נראה לי שהייתי מנסה את זה מתישהו.
זה עלול להיראות מציאותי אבל יש הרבה מאוד דברים שמבדלים בין דבר אחד לאחר כנ"ל היכולת שלך לתמרן פשוט לך בחלון ושים את היד שלך על הקיר, בחלום צלול היד תעבור דרך הקיר
זה מסוכן!!! ילדה מהכיתה שלי סיפרה שאח שלה עשה את זה והוא חלם שהוא בביצפר שלו(אוניברסטיה בעצם) והוא לקראת הסוף של החלום ראה אש התנגשה לו בפנים הוא התעורר עם דם באף הוא הלך לרב והרב אמר לו בגלל שהוא תיכנן שיהיה לו חלום שהוא קבע איפו הוא יהיה אז זה קרה לו משו כזה עזבו ממכם את השטות הזארת תאמינו לי!
אוקי זה כבר מתחיל להפחיד
מה השטויות האלה לא הבנתי?
לא עושה את זה :\ אחרי הסיפור של the hummer
:ארר:
איזה נושא חפירות אני מת
פאקקק נשמע מפחיייד..
אפחד לא מכריח אותך...במקור פורסם על ידי Z
שמעתי על זה.. בעעע.. יותר מידי לקרוא.. מה אני פילוסוף?
וואי מכיר את האתר :>>
אתר טוב אבל לא הסתכלתי בו כל כך...
זה קרה לי פעמיים שלוש (ולא ידעתי שזה כזה "משהו") הדבר הזה, וזה לא מסוכן זה דווקא אחד החזקים ..
זה פשוט קורה...לא ניסיתי תשיטות שמה
להיט !
אני הולך לנסות החודש