אני תקוע ב fps של 50 וזה מסריח
איך אני מעלה אותו?ושאני יראה שיש שיפור
אני תקוע ב fps של 50 וזה מסריח
איך אני מעלה אותו?ושאני יראה שיש שיפור
אם כבר מדברים מה הפקודה של הFPS?
כבר שחכתי..
תחליף כרטיס מסך.
כמה יעלה לי כרטיס מסך טוב
לא יקר אבל שאני יוכל לשחק על 1024ס768 חלק<<עם fps100 לפחות
אתה על open gl?
איזה מעבד יש לך כמה זכרון ואיזה כרטיס מסך.....
איך אני בודק?.
וכמובן אני על OpeNGL זה לא עוזר
אני משחק עכשיו רזולוציה הכי הכי הכי נמוכה
50fps
אתה מדבר אחי אני על 17 אפיאס ומי שלא מאמין שיקח תמונה
פרטי מחשב:
GeForce 4 MMx 440
2.4 GGz
512 Mb
של ראם
תוכלו לעזור גם לי???
ד"א:עידן אחלה חתימה תהרוג אותי לא ראיתי אותה עד שהיום אמרו לי עכשיו בטיאס שיש לך אותה שנהה
חחח יפהה
קיצר עזרההההההההההההה
מתן זה ידוע שיש לך מחשב סוס אל תשוויץ :כן:במקור פורסם על ידי B1sHGaDa
להגיד לך למה זה לא הגיוני? עם מחשב כזה אתה אמור לקבל בכיף 75 FPS יציב, אני עם המחשב שלי הגעתי להרבה יותר אפילו כשעוד היה לי GeForce 2 MX100/200 64MBבמקור פורסם על ידי B1sHGaDa
משהו מזייף אצלך בתוך המחשב. תבדוק את הרכיבים של המחשב שלך, התוצאות לא הגיוניות...
אני עם P4 1.6GHz
256MB DDR I 233MHz
GeForce 4 MX440 128MB
השגתי הרבה יותר בזמן ששיחקתי, משהו כמו 30-90 FPS, בדר"כ מעל 40 בפאבליק, אומנם פחות ב-CW's אבל עדיין יותר ממה שאתה משיג(עם ה-GeForce 2 הייתי בדר"כ על 20-60 FPS). תבדוק דחוף אם הרכיבים של המחשב שלך מזייפים כשהם עובדים, זה לא הגיוני מה שאתה אומר.
בדיוק המחשב הקודם שליבמקור פורסם על ידי B1sHGaDa
הטקטיקל רץ עליו 75 זז חלק אחושרוטה
נקה ת'מחשב קצת, תעדכן דריברים ותשחק על DIRECT ת'מבין? :OOO
קיצור אחי לך ל-שולחן עבודה מאפיינים הגדרות מתקדם כנס למסך ותראה מה קצב הרענון של המסך שלך....נגיד 85..
אחרי זה אתה הולך לטקטקיל רושם בקונסול preferences הולך ל- rendering -open gl
refresh rate ושם אתה כותב 85 ובקיצור הערך שרשום לך בקצב רענון צריך להיות אותו ערך ב- refresh rate בטקטיקל....
אין אני אומר לך משהו לא טוב במחשב שלי אני לא יודע מה יש למחשב אבל זה פועל לא טוב
ואני אומר לך זה פועל גג במקרה שאין שמואים רזולוציה של 500x משהו ואין שחקנים בשרת על 20 אפיאס חחח נגד הבוטים יש ל 25
קיצר משהו דפוק אני לא ידוע מה הקטטע אני אחרי פירמוט ופעם אסדיאפ ההביא לי דרייבר שסידר לי את זה ואני לא מוצא אותו את הדרייבר והוא לא זוכר
קיצר משהו מסרייח פה
bishgada אתה משחק במקרה על software rendering?
אני אם FX5500 ו 80 -100 FPS יש לי שיטה שמעלה FPS פלאים!! פשוט מבטלים את הוירטיקל סנוקרסייז בדריוור של הכרטיס מסך זה אמור להעלות במלא את ה- FPS
תמונה...
http://www.satla-zone.co.il/forums/attachm...ntid=402&stc=1
זה הדריבר החדש של NVIDIA אז למי שאין להוריד מיפה..
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.31.html
תעדכן דרייברים שחק על open gl
אבל שמע יש לי שיטה בשבילךך לך לgame speed ותוריד ל50 תקבל יותר מ60 אפ פי אס
תשנה את הgame speed ל-50 זה יעלה את הFPS ובישגדה יש לי ג' פורס 2 ויותר FPS ממך תנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך וכל מיני שטויות כאלה...
יש לך מחשב טוב אל תבלבל תשכלבמקור פורסם על ידי B1sHGaDa
חרטה?במקור פורסם על ידי Dr:Evil