בים של קרית חיים כולם 21:30
כל מי שרוצה לשחק כדורגל שיהיה ב17:00 ברכבת
ומי שרוצה לצאת בהליכה לים כולנו ברכבת של מוצקין ב21:00
********************************************8
אז ככה אחים שלי, מכל מני בקשות ואנשים שפנו אליי, המפגש הוא אך ורק לילדי טקטיקל!!! לא מביאים לא חברים לאא דודים לא אחים אל דאגו נאמין לכם שיש לכם גב וכאלה שטויות אז חלאס לא באים עם חברים למה זה מפגש מצומצם על האש וכאלה מי שמביא חברים חבל פשוט ייצטרכו ללכת וגם זה יהיה די מצחיק אם נדבר על טקטיקל והם לא יבינו כלום חחח
בקשר להסעות יש רכבת ישירה למוצקין מת"א אם אאתם רוצים מכל אזור מרוחק מת"א יש החלפה בת"א ללא תוספת כסף וזה קלי קלות מה שבטוח שלא תפספסו את הרכבת השנייה שאתם תתחלפו איתה מקסימום יש רכבת באה שתחכו אליה רבע שעה ותאמינו לי שלא תפספסו אלא אם אתם ילדי וראייטי
בקיצור אנחנו עקרונית מתאספים במוצקין ב"תותח" ואז הולכים ביחד לים ( אני צריך עזרה בלסחוב תמנגל וכאלה...), מי שיורד ברכבת י-ש-ר מרים אליי טלפון ל0523204498 ונאסוף אותו, באותו יום אני זמין רק אליכם!
ומי שלא רוצה רוצה לבוא איתנו מהתותח שישר יבוא לים!
בנוגע לכסף, כל מי שלא רוצה להתייבש בלי אוכל אז אני ממש מבקש ממכם להביא 20 שקל כל אחד כי מי שלא מביא לא אוכל.. יש חנות ליד הים שמה נקנה תבשרים והשתייה והכל, חבל שלא תאכלו!!!
במפגש יהיה: סטלה בים, לא מומלץ להיכנס(מדוזות), נרגילה, שתייה (מ2 הסוגים), על האש, כדורגל, פותחים זולה ומדברים על הכל צחוקים בלאגנים!
בקשות מיוחדות לשחקנים שיבואו :
אני מבקש מאוד שבראש ובראשונה כל האחים שלי מראשון יבואו שתדעו להעריך אותי שהייתי אצלכם אתם תהיו אצלי, כבדו את דוד זרז (גם שאוהד יבוא)! ת"א חסר לכם שאתם לא באים! הטבעונים שאני חולה עליהם מוזמנים לבוא וחסר לכם שאתם לא באים איתכם הכי צחוקים! אנשים מב"ש תבואו כולה תחליפו רכבת 1 ואז יש מצב נישן על החוף כבר, ותחזרו יום אחרי זה בבוקר! אני מבקש אישית מיותם האח שלי לבוא (אל תפחד מאמא!) idnz אתה לא מעניין אותי אתה בא אתה אחלה שוער כדורגל ! האנשים היקרים מחיפה מוזמנים לבוא! גל דיזל מחדרה בא 100% ואם לא אני בא לבית שלך תולש אותך החוצה יא כוסון! כל היקנעמים חסר לכם שאתם לא באים! ויקטור, אורי, איבגני, ויטלי ועוד אנשים, דחיתי תפגש בגללכם אז אם אתם לא באים אתם פוגעים בי! אייל מאתא בא ומור וזה לא מעניין אותי!
הכי חשוב! נתאאא אם אתה לא בא אפחד מהקהילה לא יידבר איתך יותר!!!
נ.ב
באותו יום יש לי 3 יום בית ריק אז מי שיש לו בעיה עם שינה שירים אליי טלפון או ליוני או לרועי ונארח אותו בשמחה, מספר מקומות מוגבל חחח
---------------------------------------------------------------------
רק מי שבא 200% רושם פה שהוא בא + הניק שלו, ושהוא מביא 20 שקל!!!!
שוב אני מבקש, רק ילדים מטקטיקל באים ומוזמנים אל תפסו פוזות ותביאו 200 ילדים כי לא מחפשים ולא יהיו מכות או דברים כאלה כי אנחנו באים באווירה של שלום, כולנו אחים שככו בצד מי עשה לכם רע או משהו למה קורה אנחנו מתעצבנים במשחק ואז מקללים, כולה משחק, מי שרב בגללו מכות הוא ר-ק מושפע כפרות! אנחנו מבקשים!
אוהבים אותכם נועם יוני ורועי!