נחמד אבל לא מרשים תתחיל לאכול כולך מקל
שניה אני שם עוד תמונה
סבבה תמשיך ככה :]
תתאמן נכון, תאכל נכון, תישן מספיק והתוצאות יבואו
קשה באימונים קל בים! ;)
מתאמן אני מתאמן לאכול נכון אני כבר אוכל נורמלי לישון מספיק זה הבעיה היחידה חח יהיה טוב
GMS - אל תבלבל ת'ביצים שים תמונה שלך ואז דבר איתי
נערך בפעם האחרונה על ידי Paradox : 21/07/06 ב 16:42
חח הגזמת מה מקל הוא בסדר אולי רזה אבל לא בהגזמה אחלה תמונות אחי..במקור פורסם על ידי GMS
נערך בפעם האחרונה על ידי Brinx` : 22/07/06 ב 00:11
אמת...אמת..חחחבמקור פורסם על ידי Pan1c
אני לא אמרתי עלי משהו שאני סוס ו אתה סתם אפס אני פשוט מבאי את הדעה שלי זה הכל.
נערך בפעם האחרונה על ידי GMS : 22/07/06 ב 11:26
אחלה גוף אחי , תאכל קצת יותר ותיהיה מטורף :]
כמה זמן אתה מתאמן כבר?
אני לא מתאמן הרבה זמן אחי אני התחלתי בגלל שעוד חודשיים אני מתגייס והלכתי על זה אני מתאמן חזק עכשיו משהו כמו 4 חודשים
GMS - מכיוון שזה פורום אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי ונברר מי בידיוק האפס פה למה אנשים שויצרים כמוך מגיע פיצוצים בראש דחוף את הדעה שלך עמוק עמוק לתחת
איזה יד יש לך תהיה בריא..
מזכיר לי חבר שלי מטר תשעים ומשו רזה רזה עם יד של חמור
אתה רציני? :Xבמקור פורסם על ידי X-type
אין לו יד גדולה.. אני מניח שההיקף לא גדול מ30
פארהדוקס לא הבנתה נכון אני אומר יעני לא באתי אלך בפוזה שאני סוס ואתה יעני אפס פשוט אמרתי את הדעה שלי בדגובה הראשונה זה הכל
מה אתה שמח מישו שאני מתאמן איתו כבר 8 חודש בערך יש לו פי שתיים יותר שריר משלך משו מפחיד ולי יש קצת יותר משלך..תתחיל להתאמן ותגיע ליותר תוצאות
יאללה כל מי שהגיב פה לא יפה יצא זין
בסדר אתם לא חייבים לפרגן אתם יכולים להגיד יפה אבל את היכול ליותר אבל אתם לא חייבים לבוא לי יש יותר משלך ואני מתאמן פחות ממך בלה בלה בלה
לכו זדיינו פורום מסריח באתי פעם בגישה טובה לעזור ולהשקיע ובכיף לחלוק ידע אחד עם השני לפרגן אבל אתם חבורה של זונות
אני גם שמתי לב לפי כל התגובות בכל מיני דברים... וזאת אותה מסקנה שאני הגעתי אנשים פה במקום לדבר פה כל אחד מנסה להיות גבר מהשני יש פה אנשים גברים אבל הרוב כמו שאמרתי... קיצור חבלבמקור פורסם על ידי X-type
THE HEMMER - מישהו אמר לך שאני שמח??? כולה שמתי תמונה שלי מה אתה קופץ
נערך בפעם האחרונה על ידי Paradox : 24/07/06 ב 10:45
יפה אמרת .במקור פורסם על ידי X-type
אדם או תומר?במקור פורסם על ידי X-type
אדם
תומר כולו סוס אדם רק היד :ס
אדם נראה כמו שרוך חח אין לו כלום חוץ מעור