אני רק רוצה לומר משהו שכואב לי מאוד .
אני dNk איש חייל מתוודה שאני גם השתמשתי בראדאר .
תאמת גם היה לי אימבוט , אבל זה סיפור ארוך ..
אני רק רוצה שתעזבו את הבן אדם כי בטח מלא מ'פה השתמשו בציטים !!!
אני אומר נסלח ל liga וביחד נהיה אחים .
dnk
צו פיוס .
אני רק רוצה לומר משהו שכואב לי מאוד .
אני dNk איש חייל מתוודה שאני גם השתמשתי בראדאר .
תאמת גם היה לי אימבוט , אבל זה סיפור ארוך ..
אני רק רוצה שתעזבו את הבן אדם כי בטח מלא מ'פה השתמשו בציטים !!!
אני אומר נסלח ל liga וביחד נהיה אחים .
dnk
צו פיוס .
גם אני הייתי ראדר אבל זה היה בשביל הצחוקים מצטער כולם שהרסתי ת'משחק :\
ליגה אחי אני מצטער אני יודע איך זה להיות ראדר ואח"כ כולם קופצים עלייך ומאשימים אותך בדברים מצטער כולם ביי.
psy
צו פיוס.
את היודע משו נניח והוא הפסיק להשתמש בראדאר אבל הוא עדיין מאני האק
גם לי יש radar + aimbot + nade radar + moneyhack + wallhack + trigger bot + no recoil + + + + + +
ואני שם זין
תצדיקו את ליגה! הוא צודק!!!!!!!
איי די אן, צו פיוס!
הוא על הזין שלי
אז מה גם אני משתמש..Originally posted by X-type@Aug 8 2005, 06:25 PM
זה הזמן לוידוי !
אז מה גם אני משתמש..Originally posted by dNk+Aug 8 2005, 06:26 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dNk @ Aug 8 2005, 06:26 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-X-type@Aug 8 2005, 06:25 PM
זה הזמן לוידוי ! [/b][/quote]
ראסמי כל מי שבאמת היה ראדר שיגיד כמו שאני ואלי אמרנו![]()
אם כבר וודויים :| לא נראה לי שיש אחד בקהילה הזאת שלא יודע שהשתמשתי בראדאר בגלל הגרובי ההוא שתפס אותי =\ עוד לא הבנתי איך אבל שיהיה לו בכיף
ומוני האק זה קקה די להשתמשששש
אניייייייי סול יא הומוOriginally posted by X-type@Aug 8 2005, 06:28 PM
אם כבר וודויים :| לא נראה לי שיש אחד בקהילה הזאת שלא יודע שהשתמשתי בראדאר בגלל הגרובי ההוא שתפס אותי =\ עוד לא הבנתי איך אבל שיהיה לו בכיף
ומוני האק זה קקה די להשתמשששש![]()
אניייייייי סול יא הומוOriginally posted by Bumpy+Aug 8 2005, 06:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bumpy @ Aug 8 2005, 06:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-X-type@Aug 8 2005, 06:28 PM
ומוני האק זה קקה די להשתמשששש[/b][/quote]
מדבר הבחור עם דובי גל בחתימה
מדבר הבחור עם דובי גל בחתימה [/b][/quote]Originally posted by X-type+Aug 8 2005, 06:30 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (X-type @ Aug 8 2005, 06:30 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Bumpy@Aug 8 2005, 06:29 PM
<!--QuoteBegin-X-type@Aug 8 2005, 06:28 PM
אניייייייי סול יא הומו![]()
מי יכול על החתימה שלי?![]()
מי יכול על החתימה שלי?Originally posted by Bumpy+Aug 8 2005, 06:31 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bumpy @ Aug 8 2005, 06:31 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by X-type@Aug 8 2005, 06:30 PM
Originally posted by Bumpy@Aug 8 2005, 06:29 PM
מדבר הבחור עם דובי גל בחתימה[/b][/quote]
חלאס להעביר נושאים...
אלי פתח אשכול כדי שאנשים יזדהו עם ליגה דיי לא יפה אני פה מתוודה על חטאי ואתם מדברים על חתימות
נכון , זה הזמן לצו פיוס . !
חלאס להעביר נושאים...Originally posted by Psycho`+Aug 8 2005, 06:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Psycho` @ Aug 8 2005, 06:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Bumpy@Aug 8 2005, 06:31 PM
Originally posted by X-type@Aug 8 2005, 06:30 PM
Originally posted by Bumpy@Aug 8 2005, 06:29 PM
מדבר הבחור עם דובי גל בחתימה
מי יכול על החתימה שלי?![]()
אלי פתח אשכול כדי שאנשים יזדהו עם ליגה דיי לא יפה אני פה מתוודה על חטאי ואתם מדברים על חתימות [/b][/quote]
יגאל אני מצטער מעומק נשמתי
תאמת יש לי עכשיו ראדאר על המחשב אבל זה רק כדי לבדוק דמואים קשה להשתמש בו במשחק אי אפשר לפגוע הפלוס המגעיל הזה תופס חצי מסך מי שמצליח לפגוע עם זה, כבוד
מה זה No Recoil????Originally posted by The^Goblin@Aug 8 2005, 06:26 PM
גם לי יש radar + aimbot + nade radar + moneyhack + wallhack + trigger bot + no recoil + + + + + +
ואני שם זין
תצדיקו את ליגה! הוא צודק!!!!!!!
איי די אן, צו פיוס!
צו פיוס
טומפ:]
אני מתוודה שעשיתי את אמא של M4wz, ולא התקשרתי אליה מאז.
מצטער.
צו פיוס .
אללה :X
רויאל, צו פיוס :o
גם לא היית מצחיקOriginally posted by KilderSlive@Aug 8 2005, 06:38 PM
מצטער.
צו פיוס .
וגם יצאת מהנושא
חאלס כוס אמק תהיו קשורים
גם לא היית מצחיקOriginally posted by dNk+Aug 8 2005, 06:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dNk @ Aug 8 2005, 06:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-KilderSlive@Aug 8 2005, 06:38 PM
מצטער.
צו פיוס .
וגם יצאת מהנושא
חאלס כוס אמק תהיו קשורים [/b][/quote]
rasmi :\