שמתי לב שכל פעם משהו אחר פה בוכה שנמחק לו הקלאן שפרצו לו ללינק בקלאן בייס אז אם עוד לא קלטתם איך עושים לכם את זה אז נסביר לכם פשוט מאוד איך לעשות שלא יקרה מצב שיעשו לכם את זה יותר ולא תצטרכו לפתוח עוד פעם נושאים שפרצו לכם ומחקו לכם את תקלאן ...
דבר ראשון תבטלו תאפשרות שרואים בכלל תאימייל שלכם דרך הפרטים בקלאן בייס
איך עושים את זה? תעקבו אחרי התמונות
2. תסמנו את האפשרות הזאת
3. לחצו SUMBIT
יפה עכשיו לא רואים לכם תאימייל
כדאי שתשימו אימייל של הספקית אינטרנט שלכם ואם אין לכם אפשרות לשים כזה דבר אז בפרטים של האימייל שלכם בוואלה או אנערף איפה פתחתם אימייל תלכו לשאלה סודית תשימו שם שאלה ותשובה שאין מצב בעולם שמשהו ידע לענות עליה חוץ ממכם
אל תשימו שאלות כמו: איך קוראים לי? בן כמה אני? מה תאריך לידה שלי? בלה בלה בלה עזבו תפרטים האישיים זה אפשר לבדוק הכל ברישומונים ושטויות וגם לנחש
שימו שאלה ותשובה נורמליות כי ברגע שמשהו עולה התשובה שלכם הוא בתוך האימייל שלכם והאימייל כבר יש לו תלינק שלכם בקלאן בייס
גם תסיסמא שלכם באימייל אל תשימו סיסמאות 123456 או משהו כזה שימו סיסמא נורמלית למרות שאני לא מאמין שמשהו ישב לבדוק מה הסיסמא שלכם אנשים יותר מחפשים לענות על השאלה והתשובה ולהכנס בפשוט
זה הכל תעשו תדברים האלה ותדאגו בקלאן שלכם שלמי שיש כוכביות שיעשה את זה גם ושלא יהיה לאנשים לא נכונים תלינקים שלכם שלא יצא לכם להביא בטעות תלינק שלכם למשהו לא נכון
מקווה שאנשים פה יבינו ולא יאכלו אותה עוד פעם בגלל טמטום