אחרי כמעט שנה של כיף ביחד והנאה מרובה בדר"כ sL מסיימים את תקופת החיים של הקלאן כתור קלאן פעיל. אנחנו עדיין נהיה עם טאג במירק(רוב השחקנים שנשארו עד הסוף) והערוץ במירק עדיין יהיה חי( #sL.iL אם אתם לא יודעים ). אנחנו גם מדי פעם כשנרצה נעשה משחקים(בגלל זה אנחנו לא נמחקים מהקלאן בייס). היה לי ולכולם כיף מאוד בקלאן כזה, בדר"כ צחוקים ודחקות ב-TS ובמירק ובכלל אנשים אחלה אחד אחד. התחלנו את הקלאן הזה עם הרבה בעיות שהיו ב-iSs שבגללן אני ו-NeCkLeSs(לא NiCkLeSs) החלטנו לפתוח את sL בלי chaos ו-mastul שעשו לרוב את הבעיות שם. אם אנחנו מחשיבים גם את התקופה שרובנו היינו ב-iSs אנחנו כבר קיימים שנה וחצי כמעט. אני רוצה להודות שהיה לי את הכבוד להיות בקלאן כל כך כייפי שגרם לי הנאה מרובה ולהנהיג אותו גם. היו לנו תקופות של מפלות וחשיבות להתפרקות אבל בכל הפעמים היתה את הדרך להרים את הקלאן ולשקם אותו אבל באיזשהו שלב כבר אמרתי לעצמי שזהו, לא יהיה לי את הכוח לנסות להרים שוב את הקלאן ולשקם אותו. לעומת המפלות גם היו תקופות נהדרות(אולי לא ראו אותן בגלל סיבות מסויימות אבל הן היו נהדרות), בלי משברים ובלי ויכוחים ופשוט רק הנאה מלהיות בקלאן ואי רצון לפרק אותו. אני רוצה להודות לכל השחקנים שהיה לי את הכבוד להנהיג אותם ולהיות איתם באותו קלאן:
Leaders: Crazy Death and NeCkLeSs(קצת זמן עד שהוא פרש)
Members:
מי שנשארו עד הסוף: Style
VoLcAn0
viper aka ~Ch1X~
ZuZu
KillerM3n
AsSaUlT
F1ouzz
Cloud
YonizZzZz
Sweex
ReVoLT
מי שהיו בקלאן בזמן פעילותו עד היום:
Devianc3
ViRuSx
Adobe
ewq
Pikabu
kArLo
Black^Anaconda
MasTer^T
pu][adov
gimel
SwS
himself
X-Box aka Bor3n
ColdFire
GoReN
BlacknighT(זמן מאוד קצר)
Don Corleone(זמן מאוד קצר)
OverLorD aka Shadow aka Xplozion
Archangel
FiNiTo aka rowz
ToMpsoN
Jaguar
Circa aka Crush
System32
Rom4nz
CaSp3r
Smart
SweepeR
מצטער אם שכחתי משהו. אני יכול להגיד המון על כמעט כל אחד ואחד שהיה איתנו ונמצא ברשימה.
מי יודע אולי עוד נחזור בקרוב, אני לא פוסל את זה . כמו שאני אמרתי כבר כמעט כל מי שנשאר עד הסוף ישים טאג במירק והערוץ עדיין יהיה פעיל וגם מדי פעם גם נעשה איזה משחק פה ושם.