1) שיחקנו כדורגל במלון קיצר חבר שלי החמור הזה שבר את המנורה כאילט לא תמנורה את הזכוכית שלפני המנורה יענו ליופי אז אספנו את כל הזכוכיות זרקונ לפח ירדנו לקומה של וילדר (קומה למטה) ולקחנו סכין דפקנו להם תזכוכית הזאת ליוםי ושמנו במנורה שלנו ואז דפקו אותם ואנחנו יצאנו נקיים!! :כן:
2) אנחנו הולכים לנו בטיילת בשקט פתאום רואים איזה 3-4 דוסים שמים טראנסים משהו הכו שרמוןטה באמצע הטיילת ואיזה 8 אנשים רוקדים איתם נכנסו גם הרמנו תדוסים עשינו שם חגיגה משהו לפנים חחחחחח.......... אתם הייתץם חייבים לראות את זה זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם חבל לא צילמנו (אנשים אחרים צילמו(
3) ביומיים האחרונים שלנו אז באו איזה 30 צרפתים וצרפתיות אז עשינו להם מה טרור לא נתנו להם לישון מהו הקבתים וזה... הוקצור שמצנו להם קונדום עם קצת מים במנורה ולפני זה רשמנו להם שם בדף welcome to israHell bitches וזה היה ממש מצחיק לראות תתגובה שלהם בבוקר :כן:
4) יש לי חבר אטיופי משהו מטר 93 רוחב משהו ענק שוקל משהו כמו 130 לא יודע קיצר אחד המפחידים שהוא עצבני ועוד ליידו ישן עוד מישהו במיטה זוגית קיצר הוא לא אוהב שמפריעים לו אמצע הלילה אני וחבר שלי עם שתי בקבוןקים קופפצים לו על המיטה שופכים מים צחוקים שאתם לא מתארים ברחנו מהחדר חחחחחחחחחחחחח.........
5) יום אחרון במלון אנחנו עושים מה טרור היינו 10 ילד אז בחדר של ה5 ילד השני יש מרפסת שהיא לכיוון הבריכה הוקצור זרקנו משם משהו כמו 40 בקבוקי מים\בירה\משקאות \שאריות של פיצות,מגשים,מה לא כל דבר שלא זז אחרי זה 4וחצי בבוקר אנחנו רואים איזה 5 חברה שאנחנו מכירים בגילאי 18-17 אנחנו קולטיםן אותם בבריכה שהבריכה סגורה אסור להיכנס הם קראו לנו לא ידענו איך להיכנס אין דרך לבריכה דפקנו בכמה חדרים שהחלון שלהם לכיון הבריכה מקומה ראשונה קיצר ניכנסו לכמה אנשים יצאנו להם מהחלון ניכנסו לבריכה ב4 וחצי בבוקר רק צחוקים עושים שם שיא הקור אני צולל פתאום קולט פיצות וזה... אחרי איזה חצי שעה אנחנו קולטים קבת מרחוק שם אלינו ריצה אנחנו בורחים מהחלון חזרה לחדר אז איזה קבת מוצא 2 חברים שלי במיזדרון עושה להם "מזה איפה הייתם?!?!?????" הם עושים לא "מה קרה אחי לא היה לנו מגבת התקלחנו בחדר של החברים" ואיי זה היה אחד המצחיקים
6) היו לנו כמה ילדים בקומה שחשים עברינים פוזאיסטים כאלה הוקצור הם הזמינו זונה לחדר ב4 בבוקר אני מתקשר לקבל ואומר להם בקול שכאילו יושן "שמע אחי אנחנו פה 5 אנשים מנסים לישון ולא צליחים למה חדר 1038 עושים רעש וזה מפריע" אז הוא עושה לי "בסדר אחי אנחנו שולים מאבטח"
ואנחנו רק על הריצפה יענו מה המאבטח ניכנס אליהם פתאום קולט תזונה מזיין אותם מהמלון אבל סאמק המאבטח בא בידיוק 3 דקות אחרי שהזונה הלכה :כזב: :כזב:
היה עוד כמה סטלות שאני יזכר אני יוסיף