:|
תגובות...
:|
תגובות...
אהבתי את הדם
אבל איך הגעת לכחול עם אדום?
:מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:
וואי איתמר חתימה סוסה...
השתמשת יפה בקטע שהתמונה יוצאת מהמסגרת עם הדם.....
צודק היתי מוריד תדםOriginally posted by KilderSlive@Aug 15 2005, 11:50 AM
אהבתי את הדם
יש מצב אתה מסביר לי בקצרה איך מוציאים תתמונה מחוץ למסגרת תודה אחים שלי!
צודק היתי מוריד תדםOriginally posted by Do13v+Aug 15 2005, 12:20 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Do13v @ Aug 15 2005, 12:20 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-KilderSlive@Aug 15 2005, 11:50 AM
אהבתי את הדם
יש מצב אתה מסביר לי בקצרה איך מוציאים תתמונה מחוץ למסגרת תודה אחים שלי! [/b][/quote]
אתה מאחד את כל מה שעשית עד עכשיו בחתימה לשכבה אחת ואז אתה פותח "מסמך חדש עושה אותו יותר גדול מהגודל של השכבה צובע אותו בצבע של הפורום ואז אתה גורר את השכבה שעשית אליו ואז אתה יכול להוציא תמונה :לשון:
הנה בלי דם:
אני אישית מעדיף עם הדם...
![]()
הצבע אחיד,הניק פשוט מידי,תעבוד עלייה מחדש.
LOL כתבתי לך תגובה דומה רצח לזאת במה שהעלת לפני שראיתי את שלך :נקרע:Originally posted by FireWall@Aug 15 2005, 12:42 PM
LOL כתבתי לך תגובה דומה רצח לזאת במה שהעלת לפני שראיתי את שלך :נקרע: [/b][/quote]Originally posted by Mr_Etamar+Aug 15 2005, 10:46 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mr_Etamar @ Aug 15 2005, 10:46 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-FireWall@Aug 15 2005, 12:42 PM
חח כן ראיתי..
אבל הצבע באמת אחיד אחי..הכל כחול...
אהבתי...
הדם זה הקטע היותר חזק של החתימה הזאת מה אתם אומרים תוריד איזה נכים יוו
ואיתמר נסה צבע אחר יחד עם הדם כי הכחול לא משתלב הכי יפה בעין....
סה"כ עדיין n1 :]
וואלה פצצה אחי אבל הבנתי מה הבעיה בסגנון שלך...
אתה משקיע על הבחוץ של החתימה יותר מהבפנים אתה תמיד עושה אזה משו בחוץ ואז עושה את החתימה עצמה בצבע אחיד ...
תעשה תחתימה צבעונית והיא תהיה פצצה!!!!!!!!!!!
תחזיר את הדם למה להוריד זה הקטע הכי יפה בחתימה
יצא סוס .. אהבתי...
בול מה שבאתי להגידOriginally posted by .::ZICO::.@Aug 15 2005, 03:42 PM
אתה משקיע על הבחוץ של החתימה יותר מהבפנים אתה תמיד עושה אזה משו בחוץ ואז עושה את החתימה עצמה בצבע אחיד ...
תעשה תחתימה צבעונית והיא תהיה פצצה!!!!!!!!!!!![]()
יפה אחי
בול מה שבאתי להגידOriginally posted by sHkaBuBuLu+Aug 15 2005, 03:53 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sHkaBuBuLu @ Aug 15 2005, 03:53 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-.::ZICO::.@Aug 15 2005, 03:42 PM
תעשה תחתימה צבעונית והיא תהיה פצצה!!!!!!!!!!![/b][/quote]
עברתי על החתימות שעשיתי והבנתי שאני באמת כמעט תמיד מוציא משהו.. אבל אני לא משקיע פחות בחתימה עצמה... ממש לא... וזאת הראשונה שלי שהכל באותו גוון אחי.. בדוק שהיא הראשונה וזה בהשראה מSWS...
בכל מקרה אני אהבתי את זאת בטרוף![]()
WoW
אתה יכול לעשות לי חתימה עם הדם הזה? אחרי הכל הניק המקורי שלי זה לאב בלאד
סוסה אחי רק משהו אחד לא ניראלי למה עשתה הכל כחול
@!@!@!@
אהה ועוד שאלה אחת אחי מה האיי סיי קיו שלך פשוט אני חדש בענין של החתימות והבנתי שאת העושה סוסות@!@!
אז כך את שלי :279893233
:כן: :כן: :כן:
נ.ב
אחי יש מצב גם לי אתה עושה חתימה אתה סוס בזה@@!@!@! ????
ודבר איתי באיי סיי קיו@!@! :נקרע:
לא משו
תודה אחיOriginally posted by DeatH^KnighT@Aug 15 2005, 09:47 PM
סוסה אחי רק משהו אחד לא ניראלי למה עשתה הכל כחול
@!@!@!@
אהה ועוד שאלה אחת אחי מה האיי סיי קיו שלך פשוט אני חדש בענין של החתימות והבנתי שאת העושה סוסות@!@!
אז כך את שלי :279893233
:כן: :כן: :כן:
נ.ב
אחי יש מצב גם לי אתה עושה חתימה אתה סוס בזה@@!@!@! ????
ודבר איתי באיי סיי קיו@!@! :נקרע:![]()
אבל אני לא נכנס הרבה לאייסי.. אם אתה צריך משהו אז כתוב לי בפרטי ואני בכייף יעזור לך :כן: