pargo שלנו היה כ"כ נואש וחזר אלינו לפורום בכינוי:
"PrEnC!p"
אז תתיכסו אליו יפה, הבנאדם בא אלינו מקאונטר והוא חדש.
pargo שלנו היה כ"כ נואש וחזר אלינו לפורום בכינוי:
"PrEnC!p"
אז תתיכסו אליו יפה, הבנאדם בא אלינו מקאונטר והוא חדש.
חח כע אהה..
hhhh
ho lo yahol lifros
adonay ysmor
איזה ציון זה...
חחחח
:מתגלגל:
זה כבר נהיה עצוב
באמת
הוא פרש וחזר לפחות 5 פעמים
lol
שישחק בלי הפורום מה הוא לא יכול
ציון מכור קשה לדעתי צריך להתקשר לעזרה פסיכוךוגית כבר :\
העיקר אמר שהוא לא יהיה פה יותר :< איזה אפס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כוס אמא שלך יא בם שרמוטה מה אסור ל]תוח דף חדש יא בן זונה ולא אמרתי שאני לא pargo אם מצישהו היה שואל הייתי אומר שכן בקיצור ראי אמן אמא שלך תקבל סרטן ויהנסו אותה 50 ערבים!
חלאסOriginally posted by PrEnC!p@Aug 20 2005, 09:04 AM
כוס אמא שלך יא בם שרמוטה מה אסור ל]תוח דף חדש יא בן זונה ולא אמרתי שאני לא pargo אם מצישהו היה שואל הייתי אומר שכן בקיצור ראי אמן אמא שלך תקבל סרטן ויהנסו אותה 50 ערבים!
חחחחחחחחחחחחחחחחח הילד הכי אפס בארץ
שמע זה שאתה שונא אותו זה לא אומר שאתה צריך לשבת ולהשפיל את עצמך מול כולם דבר שני אמרת שאתה חדש וכוס ראבק למה לעזאזל אמרתי לך בהצלחה למה?!!!!!
חחחחחחחחחחחחח ציון הזה תותח אתה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by PrEnC!p@Aug 20 2005, 01:04 PM
תמיד אמרתי שציון ילד מיוחד...
:נקרע: :נקרע: :נקרע: :נקרע: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל:
ציון עם כל הכבוד אבל עם כל הדפים שפתחת כבר נגמרה לי המחברת.Originally posted by PrEnC!p@Aug 20 2005, 01:04 PM
חח מושיקו מה נעלמתה הבטחתה לי ילד :X
חחחחחחח הבן אדם כזה מכור שזה מפחיד :|
אחי תנסה לפרוש תבקש מאמא שתיקח לך ת'כבל של המחשב :|
כי אתה קוקזי מתנחל ממעלה אדומים....Originally posted by devilon@Aug 20 2005, 02:09 PM
שמע זה שאתה שונא אותו זה לא אומר שאתה צריך לשבת ולהשפיל את עצמך מול כולם דבר שני אמרת שאתה חדש וכוס ראבק למה לעזאזל אמרתי לך בהצלחה למה?!!!!!