מראש, סרטון מפחיד וכואב הלב לראות את זה...
רואים את כל האנשים שקופצים מהבניינים הבוערים והמלאים בעשן, את כל האנשים שבוכים ובורחים...
תחכו לסביבות הדקה הרביעית יש מישהו שמדבר בטלפון, כנראה שהיה בתוך אחד המגדלים, כשלפתע אחד הביניינים נופל ושומעים אותו צועק =\
רק שתידע שיכול להיות שהיו פצצות מוטמנות בבניין ראיתי סרט על זה
איך אתה מסביר את זה שהבניינים האלו ניפגעו רק ב-4-5 קומות ובבניין עצמו היו 110 קומות ניראה לי
זה נישמע מוזר לך תיראה בניינים 50 קומות יש שם שרפות אבל הם לא מתרסקים
קיצר סרט מצמרר
נערך בפעם האחרונה על ידי ^y0Naz : 23/09/07 ב 18:23
רק שתידע שיכול להיות שהיו פצצות מוטמנות בבניין ראיתי סרט על זה
איך אתה מסביר את זה שהבניינים האלו ניפגעו רק ב-4-5 קומות ובבניין עצמו היו 110 קומות ניראה לי
זה נישמע מוזר לך תיראה בניינים 50 קומות יש שם שרפות אבל הם לא מתרסקים
קיצר סרט מצמרר
יש הרבה שמועות.... יש גם שמועה שאומרת שארה"ב תכננה את זה והיא עתצמה הפילה את התאומים בשביל שכל אומות העולם יהיו לצידה והיא תוכל לתקוף בעיראק....
יש גם קלטת יום אחרי אסון התאומים של בן לאדן שהוא אומר שהוא לא ביצע את האסון הזה ויש קלטת שלו שאחרי שבוע הוא אומר שזה הוא אירגן את זה, אבל אנשים שבדקו תקלטת אומרים שזה לא בן לאדן אלא כפיל.
המטוסים פגעו בקורות[יסודות] מחברים בין כמה וכמה קומות של הבנין,מספיק לפגוע בכמה כאלה,והפיצוצים שהלכו שם של הדלק של המטוס וזה די ויותר להפיל בנין כזה. תראה איך המטוסים "חותכים" את הבניינים.
החלק העליון מתנתק וצולל למעטה על כול שאר הקומות וככה הכול נופל.
באמת קשה לראות את הסרטון הזה ועוד יותר כואב שזו המציאות שאנשים חפים מפשע נהרגים וכול העולם יושב בשקט ולא עושה שום דבר.צימרר אותי הקטע של השיחת טלפון.
כול הכבוד לארה"ב שיוצאים בהתקפות כאלה מול הטרור העולמי - אפגניסטן,עירק וצריך להמשיך הלאה והלאה ולטפל בכול החלאות האלה,אבל צריך תמיכה של שאר העולם.
יהיה זכרם ברוך של כול אלו שנהרגו בהתקפות הטרור הללו ובכלל.
כול ארגון טרור יבוא יומו.ימח שמם.
נערך בפעם האחרונה על ידי LazyBoy : 23/09/07 ב 21:14