לא נורא לפחות אני יודע שניסיתי להציל תקהילה :\
אני סוגר את הקלאב עקב חוסר פעילות והשרת של איבו יחזור להיות שרת פאבליק פתוח .
תודה לכל מי שעזר לי .
לא נורא לפחות אני יודע שניסיתי להציל תקהילה :\
אני סוגר את הקלאב עקב חוסר פעילות והשרת של איבו יחזור להיות שרת פאבליק פתוח .
תודה לכל מי שעזר לי .
איזה עצוב ):
אני לפעימםן שם מחכה חצי מפה אף אחד לא בא
איזה באסהההה.!!!
אוףףףף
באסה שלא שיחקתי שם...
קצת סבלנות שחר..
אל תסגור ואל תתייאש כל כך מהר כולה שבוע וחצי ניסינו. תן לזה עוד זמן.
:ריר:
!!!Originally posted by DM@Aug 25 2005, 11:11 AM
אל תסגור ואל תתייאש כל כך מהר כולה שבוע וחצי ניסינו. תן לזה עוד זמן.
שחר בלי טעויות....
אוף למה הוא נסגר
תם ולא נשלם![]()
כולם פה משחקים אותה אוף למה נסגר הייתם בו בכלל?
חבל :[
לא נכשלת
אנחנו נכשלנו
רועי אתה סטלן אחושרמוטה
לפני שעושים מועדון או משהו דומה צריך קהילה גדולה.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
להיפך, צריך קהילה קטנה אבל מגובשת.Originally posted by GarGaMeL-@Aug 26 2005, 10:34 AM
להיפך, צריך קהילה קטנה אבל מגובשת. [/b][/quote]Originally posted by DM+Aug 26 2005, 01:40 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DM @ Aug 26 2005, 01:40 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-GarGaMeL-@Aug 26 2005, 10:34 AM
אם היינו קהילה קטנה ומגובשת אז לא היינו צריכים מועדון כזה. נקודה למחשבה לא?
אבל מה לעשות, יש לנו חלק קטן בקהילה שהוא נורמלי והרבה מאוד נובים(צ'יטרים, בלוקרים, tkers וכ"ו וכ"ו) שהורסים את המשחק. שבן אדם פותח את המשחק ורואה 3-4 שרתים עם 10+ אנשים ושרת אחד נעול עם 2 אנשים לאן אתה חושב שהוא יכנס? בטח לא לשרת הנעול. בשביל זה צריך עוד אנשים שהשרת יהיה עם 10+ כל הזמן אבל זה לא אפשרי שיש כל כך מעט אנשים.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
קהילה קטנה, לפי הקנה מידה שלי, זה בין 200-300 שחקנים ולכן דווקא כ-ן צריך מועדון ל- 50 שחקנים נבחרים וטובים.
קהילות גדולות - כמו שיש בארה"ב, גרמניה, צרפת ושוודיה - מדובר על אלפי שחקנים ולכן יש שם שרתים סגורים למכביר.
להיפך, צריך קהילה קטנה אבל מגובשת. [/b][/quote]Originally posted by DM+Aug 26 2005, 12:40 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DM @ Aug 26 2005, 12:40 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-GarGaMeL-@Aug 26 2005, 10:34 AM
:מטה: :מעלה: :מטה: :מעלה:
אם היינו קהילה קטנה ומגובשת אז לא היינו צריכים מועדון כזה. נקודה למחשבה לא?Originally posted by GarGaMeL-+Aug 26 2005, 12:51 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (GarGaMeL- @ Aug 26 2005, 12:51 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by DM@Aug 26 2005, 01:40 PM
<!--QuoteBegin-GarGaMeL-@Aug 26 2005, 10:34 AM
להיפך, צריך קהילה קטנה אבל מגובשת.
אבל מה לעשות, יש לנו חלק קטן בקהילה שהוא נורמלי והרבה מאוד נובים(צ'יטרים, בלוקרים, tkers וכ"ו וכ"ו) שהורסים את המשחק. שבן אדם פותח את המשחק ורואה 3-4 שרתים עם 10+ אנשים ושרת אחד נעול עם 2 אנשים לאן אתה חושב שהוא יכנס? בטח לא לשרת הנעול. בשביל זה צריך עוד אנשים שהשרת יהיה עם 10+ כל הזמן אבל זה לא אפשרי שיש כל כך מעט אנשים. [/b][/quote]
אתה משחק בכלל פאבליק גאיוש?