בעד זאת הייתה מעידה חד פעמית לדעתי וכל שחקן בקהילה הזאת ניסה ואני יודע בדיוק תסיבה שוויקי השתמש בזה הוא חזר אחרי תקופה ארוכה שהוא לא שיחק והסקילס שלו ירד בצורה משמעותית בגלל זה הוא השתמש בצ'יטים המסריחים האלה
"לעלות את הרמה"
בעד זאת הייתה מעידה חד פעמית לדעתי וכל שחקן בקהילה הזאת ניסה ואני יודע בדיוק תסיבה שוויקי השתמש בזה הוא חזר אחרי תקופה ארוכה שהוא לא שיחק והסקילס שלו ירד בצורה משמעותית בגלל זה הוא השתמש בצ'יטים המסריחים האלה
"לעלות את הרמה"
וואללה מצדיק את הסיבה שלך :]
ובן בסדר הבנו את הנקודה שלך אתה לא הייתה צריך כל כך להרחיב אותה אני הבנתי אותה
כבר מהתגובה הראשונה נכון שויקי אמר משהו דפוק
אבל כמו שלידן אומר מעידה חד פעמית שהיא לא תחזור על עצמה והנה ויקי פה בא ואומר לכם
אני לא ישתמש בצי'טים ונותן ת'מילה שלו אז אני אישית ועוד כמה פה חושבים שמגיע לו את הניסיון הזה ועם הוא באמת לא ילמד מזה כלום ואיכשהו יתפסו אותו עוד פעם [משהו שאני לא חושב שבכלל יקרה]
אז הוא יקבל באן לצמיתות מה שנקרא וזהו נגמר הסיפור
ונתי ומוני באלכם להיות נגד אז תיהיו נגד כל אחד והדעה שלו לא מפריע לאף אחד תאמין לי
פשוט זה לא משהו שצריך להשאר בחוץ אני חושב שלומדים את הלקח מהרגע הראשון שראית שתפסו אותך אתה אומר לעצמך "חבל חבל שניכנסתי עם צי'טים" ומתחרט על זה ופשוט לא עושה את זה יותר ... ויקי כבר שיחק נגד rTd ka וכל הקלאנים שהסכימו לו לשחק אני פשוט לא זוכר מי
והנה בלי צי'טים הוא שיחק חושב שזה התחלה טובה :]
שיתנו לו לשחק ויקחו אחרי כל משחק דמו שלו ...
קיצר העם אמר את שלו
אנחנו מאפסים את הקלאן וחוזרים
aTm Is BacK
ברוך שובך ויקטור נקניק שלי
כל צ'יטר תביאו לו הזדמנות שניה הכי טוב ...
שניה אני ניכנס עם ראדאר לשיקום או משהו תתפסו אותי אבל זין שלי יש לי הזמנות שניה כמו לכולם נכון ?
אחלה של תפיסה יש לכם .
לא נכון התפיסה שלך זה ממש בקלות כאילו כלום לא קרה
אבל זה שהוא היה צי'טר למשך כמה זמן זוכרים לו את זה אנשים.. עדיין יחשדו בו
עדיין הוא יצטרך לעלות כמה וכמה פעמים דמואוים
ועוד ועוד כמה דברים זה מעצבן .. תאמין לי
אבל מה לעשות זה הדרך היחידה הוא יעלה כל פעם דמו שיבקשו הוא יעשה הכל רק בשביל
שיראו שהוא לא ראדאר או כל דבר אחר
ותראו שזה באמת ככה
כמו ש - יוני Treax אמר
מי אנחנו שנידחה מישהו מהקהילה שבכלל בקושי יש פה אנשים ושלפחות הוא הבנאדם שלא רב עם אף אחד ועושה רק טוב תאמין לי
וזה בגלל למה שווה לסלוח לו ולהביא לו עוד הזדמנות אחת כזאת
נערך בפעם האחרונה על ידי ProJecT^X : 26/02/08 ב 17:08
הא הוא נתפס על צ'יטים? מתי?
באמא שך? חחחחחחחחחח איפה אני חייב לראות!!!
חבל שרוב האנשים שהצביעו פה למענך הם חברים שלך או יש להם פחות מ 4 שנים במשחק הזה וכל אחד מהם לפחות עם עבר של ציטים או שעדיין משתמש ואני לא טוען על כולם.
פשוט עם אתה חושב שתבוא בגישה וואלה כן, עשיתי סליחה עכשיו תחזירו אותי אז בתור אחד שמשחק 5 וחצי שנים ואף פעם לא ישתמש אין לי סיבה להחזיר אותך תאכלס אני פשוט לא ירצה לשחק נגדך ואף פעם לא יאמין לך.
וביוחד עם אתה חושב שתסתתר מאחורי חברים שלך שזה יעזור לך.
חוץ מזה אני יודע שזה תאכלס משחק אבל לכל משחק יש חוקים שצריך לכבד אותם, עם אתה כבר החלטת שאתה משחק אז תשחק נקי כל הדרך למקום הראשון..!!!
LOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL צד שמאל למעלה חחחחחחחחחחחחחחח
ד"א כולם יודעים את העמדה שלי בקשר לצ'יטרים, ביוחד בCWים
אני נגד בגדול
נערך בפעם האחרונה על ידי psycho : 27/02/08 ב 00:03
בקיצור 60% לטובתי מייק..
לידן מה שאתה אומר אולי נכון לגביו אני לא נגד אף אחד לדעתי מגיע הזדמנות שניה לויקי אני לא יודע אני לא מכיר אותו אבל מה שבטוח שהוא היה הוגן וביקש סליחה ואמר את זה מה שהרבה פה לא אמרו. לניב זה משהו אחר תשמע זה שתפסו אותו 4 פעמים אולי לא מצדיק שהוא יחזור אבל הוא לא שיחק שנה וחצי טקטיקל תנסה אתה לא לשחק שנה וחצי ונראה מישהו אחרי שנה וחצי שרוצה לחזור ולא נותנים לו ולהרבה אנשים אתם כן מסכימים זה ראסמי הפליה (אולי אני נשמע לכם מעפן על זה שאני אומר אבל על הזין שלי) מה שאתם עושים זה לא פייר.
אם מחזירים מישהו אחד לדעתי כולם צריכים לחזור ללא יוצא מן הכלל!
אם אתם רוצים אפשר או להחליט ששניהם חוזרים וסוגרים עניין ואחרי זה זהו נגמרו המשחקים
באן ל-10 שנים או באן לתמיד או משהו לא משנה מה פשוט זה לא פייר שויקי יחזור וניב לא וזה לא פייר שניב יחזור וויקי לא
תעשו החלטה אחת שתקבע את הכל.
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 27/02/08 ב 14:31
נגד. נמאס לי לתת הזדמנות שניה .
אין פה הבדל מיוחד תאמין לי
מי שהצביע "נגד" אז הוא נגד
ומי שהצביע "בעד" אז הוא בעד אין פה שום וויכוח תמיד יש כאלה שבעד ויש נגד
אני ידעתי שאם אני פותח את הנושא הזה לא יהיו כולם נגד ידעתי שיהיו חילוקי דעות כאלה פה ושם
תמיד זה היה ותמיד זה יהיה..
אבל יש אנשים בלי בושה שפותחים פה משתמשים ומצביעים פעמיים ואני יכול להביא לך 3 כאלה או אפילו 4..
שאותם אני בכלל לא מחשיב בסיפור הזה