נערך בפעם האחרונה על ידי mikewithbike : 25/04/08 ב 08:16
כל הכבוד אחי באמת שלחתי לכל הרשימה...
שלחו לי את זה אתמול
שלחתי להרבה אנשים
כל הכבוד אחי!!
מה זה הכותרת הזאת אתה לא בן 6
תרשום בהתאם אחי
וזה לדעתי דפוק כי אין 6 מיליון יהודים בארץ אם רוצים להגיע ל-6 מיליון צריך שיהיה באנגלית ולשלוח לחו''ל גם...
יש כמעט 7 מיליון תושבים בארץ מתוכם יש רוסים וכו'
The bandwidth or page view limit for this site has been exceeded and the page cannot be viewed at this time. Once the site is below the limit, it will once again begin serving as normal
ראיתי אני שולח
חחחח אז זה העניין ואני לא הבנתי
חשבתי זה עוד וירוס ששולחים באיסי=\
שלחתי את זה כבר אחי אתה יהודי אמיתי תיהיה בריא כפרה!
נשלח רק בגללך
כל שניה נכנסים 3 4 בערך
עריכה ראיתי את עידן מסתכל למטה..
עדין שלח לי את זה
אני בטוח שנורא איכפת לו שנכבד את הנספים ואת השואה...
בגלל הוא שם בנאר של גוגל שמביא לו כסף על כל כניסה
מזה חשוב??
דוגרי אם אתה רואה אין 6 מיליון כניסות..
מה?<
תחשוב איזה ארץ דפוקה כיאילו אומרים לשלוח לכל יהודי לזכר 6 מיליון אם אין 6 מיליון כניסות?
אם לא שמתם לב יש שם פרסומת של גוגל (מודעות Google)...שזה אומר שמישהו עושה על הדבר הזה כסף
נערך בפעם האחרונה על ידי Dorfon : 25/04/08 ב 07:46
כל הכבוד אלון!!! אחי שלחתי את זה לפחות ל300 אנשים
אני רק יגיד שאתם סוג של אנשים שממשיכים ללכת עם הראש בקיר, ולא משנה כמה אני מנסה לחנך אותכם, אתם נשארים כאלה.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock