תאכלס, כן אנחנו די שמים עליכם זין, אני שם זין על כל מי שרוצה בחינם בלי לתת בתמורה, המטרה שלנו להפך מויגייז זה לרכז את הטובים שבקהילה, לא אכפת לי אפילו כמה השרתים פעילים, זה גם לא מפריע לי שהם ריקים, אני תומך רק בצד התחרותי שבמשחק, הפאבליק נועד לתת לשחקן להכנס, להתחמם קצת ולנסות כמה דברים. הוא לא נועד להפוך את השחקן לשגרת חיים שהוא יתחיל להתרגל לצורת משחק פומבית.
עוד דבר שאתה כנראה מפספס, זה לא המטרה שלנו להקים לאן או לקדם כלאנים, כל אחד יכול לדאוג לעצמו, הסיבה היחידה שאנחנו עושים את זה, בגלל שאנחנו בעצמנו די נהנים מהמשחק ורוצים ליצור לעצמנו סביבת משחק כיפית ותחרותית.
בגלל זה אני חוזר ומדגיש, זה לא מפריע לנו שהשרתים ריקים, אנחנו רוצים לטפל בדברים אחרים קודם, אם היינו רוצים להחזיר ל PB על הבאנים היינו פותחים עוד 50+ שרתים נוספים עם כתובות איפי שונים (וכן יש לנו את הכלים לזה), אבל שוב, זה לא העניין.
עכשיו גם אותי לא מעניין מאיפה באתה וכמה עברת, לידי אתה עדיין ילדון בלי ניסיון, אתה יכול להתווכח עד מחר, בנתיים אתה פה ואני מסתכל עלייך מלמעלה, בגלל שאני עושה ולא רק מדבר.
אני לא אתן לכמה אנשים ממורמרים להרוס לאחרים, לי זה לא משנה אם אתה פרוץ או מקורי, העיקר שיש סביבה טובה לשחק בה, אם נצטרך בסוף לחזור לפרוץ, זה רק לטובה, עובדה שעכשיו הקהילה די מתה, אז אני בטוח שגם כל המקוריים לא יתנגדו לזה.
ודבר אחרון בנושא, זה נושא שבא להסביר מה קרה ומה אנחנו עושים בנידון, אף אחד לא שאל אתכם ולא ביקש את הדעות שלכם, יש לכם משהו טוב להגיד, תביעו תמיכה, אם אין לכם, סתמו ושחקו במקום אחר.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock