הורידו לי הרשאת ניהול סרטים, כניראה נגעו לי בטעות בהרשאות אחרות או משהו.
אני לא רואה כלל את פורום מה בראש באתי לפרסם את הסירטון על השמש שעשו לי חחח.
טפלו לי בזה, תודה.
הורידו לי הרשאת ניהול סרטים, כניראה נגעו לי בטעות בהרשאות אחרות או משהו.
אני לא רואה כלל את פורום מה בראש באתי לפרסם את הסירטון על השמש שעשו לי חחח.
טפלו לי בזה, תודה.
כל מה שאני יכול להגיד שזה לא בטעות כ"כ![]()
גם פורום TO כללי אני לא רואה, רואה את כל הקטגוריה מלבד הפורום הרגיל שם של הריפורטים וכל הילדים שבוכים ראדר ראדר.
העיפו לך תגישות ..
מה קשור יותם לא דיברתי על הגישוץ, דיברתי על זה שאני לא רואה את פורום TO כללי ואת פורום מה שבראש.
סדרו את זה נאחוי ...
העיפו לך תגישות כי אתה מנהל פורום מהצד
סתם ילדים פה
העיפו לך תגישות להכנס לפורומים שאתה לא רואה ...
זה לא בטעות
אווווווווווווו איזה גברים מאיימים מי ישמע אני ירוץ ויפרסם את האתר שלי בפורום מה בראש או פורום TO.
אם הייתי רוצה לעשות את זה תאמינו לי שהייתי עושה את זה דרך יוזר אחר וממחשב אחר מה אני נראה לכם מטומטם או טיפש? יש לי עוד 3 מחשבים בבית שאני עובד דרכם וכל מחשב עם מודם משלו ככה שלא הייתה לי בעייה לעשות זאת.
דיייי זה רק מראה תרמה האפסית מבחינת ניהול שלכם כאן. עובדה ששאלתי בתור היותי מנהל אם אני יכול לפרסם ולא רצתי ופירסמתי.
זה שילד אחר לפי מה שהבנתי פירסם בפורום COD את האתר שלי זה בעייה שלו, תתנו לו באן ולא להרוס לי גישות. מה נראה לכם אמרתי לו לך פרסם תאתר שלי מה אני אפס?
בקיצור יצאתם מעפניםםםם אסור לגלוש פה גם כמו שצריך, לא ידעתי.
ואם יש לי אתר? אסור לי לגלוש כאן כמו כל משתמש בדרגת "משתמש" כאן? למה שאני יהיה מוגבל? מה עשיתי?
טפוי אתם שוב מוחיכים את הנקודה של נתי באחד הדיונים בפורום צוות ניהול שברגע שאתם רוצים אתם תוקעים סכין בגב לכל אחד ולא משנה מי.
תגידו מה שתגידו, ואטוס לוקוס EVO פורום פור אבר!!!
טוב אפשר לנעול, הבנתי אליעד התעצבן שאני ובר לא העלנו סרטי בישול אז הוא קטל אותנו !!!!