Satla-Zone
התחברות

הצג תוצאות סקר: אתם מאמינים באלוהים

מצביעים
119. אתה לא יכול להצביע בסקר זה
  • כן

106 89.08%
  • לא

13 10.92%
עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון 1234567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 81 עד 100 מתוך 128

אשכול: אתם מאמינים באלוהים?

technodrome technodrome מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי HaniBal צפה בהודעה
    תשמע אחי תחשוב ותגיד מה שאתה רוצה אין לי כוח לפרט הרבה ואין גם זמן עכשיו אבל תשמע
    אם אתה באמת גבר לך להרצאה משו אבל לא סתם בקטנה משו רציני.. ימי רביעי בפרדס כץ הרצאה לאיזה 2000 ומשו צעירים כולם מסורתיים חילוניים ערסים בכלל לא דתיים הרצאה של הרב דניאל זר..
    לך להרצאה אחת כזאת ותראה איך אתה בא לערוך את ההודעה אחי תשמע לי אתה פשוט לא ראית כלום בחייים שלך עדיין.
    שבת שלום
    בקיצור איך שמתחילים ללכת איתך קצת יותר בקווי מחשבה אתה ישר פורש ומעביר אותנו לכל ההרצאות שאתה הולך ולא מבין כלום אבל בכל זאת משנן כמו תוכי,מתחילים קצת להפיל אותך אתה חופר בשכל ומתחיל לקלל , אבל מי אני שיתחיל לריב עם עוד איזה ערס שעיר כמוך , עזוב אתה האחרון שבכלל אני יתווכח איתו פה...

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake DarkLake מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    מה זה השטויות האלה שמישהו פה רשם מי שלא מאמין באלוהים יקבל סרטן אההה???????

אני לא מאמין באלוהים יותר הגיוני שאנחנו סוג של אבולוציה אדם וכול האורגניזים שחיים בתוכינו
    עובדה שבני אדם שונים זה כבר הוכחה כול בנים אדם התפתחו לפני סביבת האקלים שלהם
    השחורים בגלל השמש הלבנים קיבלו עיניים בהירות בגלל שאין מספיק קרינת שמש לרשתית
    ולעור וזה יוצר פחות "מאלין" חומר שעושה תעור חזק יותר ובהיר יותר
    המוח של האדם היה גולגולת שונה ובגלל שהוא התחיל ללכת על 2 האיזון בגוף השתנה כנ"ל הגולגולת שיהיה איזון
    והמוח התחיל לגדול לחלל של הגולגול שהיה ריק וככה המוח התחיל להיות חכם יותר

האדם הראשון בה מאפריקה הנה תמונה של התפזרות האדם והתפתחותו לפי אזורים

עץ פילוגנטי מבוסס על נתונים ובו נראית ההפרדה בין חיידקים,ארכונים, ואקריוטיים,בעלי חיים, הצמחיים והפטריות הם שלושת הענפים שבפינה הימנית העליונה.

עובדה שבני אדם לא נולדו שווים רק במראה ולא בגנטיקה וכול אחד מקבל 50% מהאמא ו50% מהאבא ולא גנטיקה של מישהו אחר
    ולפעמים הגנטיקה לא מתחברת וזה יוצר מוטציות שזה יכול שאותו אדם יצא נכה עיוור משותק חולה פיגור שיכלי ועוד
    דוגמה לתמונה:

לדעתי כול בן אדם ואמונתו ייחיה לדעתי גנטיקה ואבולוצית אדם יותר הגיונית להתפתחות למין האנושי אני יודע שאני יקבל תגובות פה על זה אבל מה לעשות ואני מתמתחה בתורת האבולוציה,ואת זה אני ילמד באוניברסיטה עוד שנה וחצי ככה
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 01/08/08 ב 16:37

puadov puadov מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תכלס אין לכם מה לריב , אולי יש חילוקי דעות אבל אין מה לעשות זה העולם , יש כאלה שמאמינים ויש כאלה שלא .
    אני אישית מאמין , אולי לא שומר שבת אבל בכל זאת מכבד מאוד את בורא עולם .
    ראיתי הרבה סרטונים גם שעזרו לי עוד יותר להתחזק , אבל בכל מקרה יש כאלה שלא מתחברים לזה ושלא מאמינים , בתנ"ך גם מוזכר שאסור לכפות על אדם להאמין בבורא עולם , ויש הרבה שעושים את זה בהקיפין וזה חטא ...

"ה' מלך , ה' מלך , ה' ימלוך לעולם ועד !"

שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ודרך אגב לכל אלה שאומרים שזה "אבולוציה" , זה נשמע לך הגיוני מה שאתם אומרים ?

אבולוציה של מה ? של הקוף ? -> מאיפה הגיע הקוף ? מאיפה הגיעה השמש , הירח , הכוכבים , המים , האוויר , מאיפה כל זה הגיע ?

המפץ הגדול ? מאיפה הגיע הכוכב ש"התנפץ" ויצר את כל זה ?!

תבינו , בהנחה שאתם מאמינים לעצמכם שהסיפור הזה נכון , יש משהו שברא את הדבר הראשון ! זה לא יכול להיות שפתאום היה כוכב שהתנפץ, מאיפה הגיע הכוכב הזה ?!

הסיפור הזה מופרח , אין שום הוכחות שאנחנו אבולוציה אז אל תחרטטו פה.

הסמל האישי של dganit-f
    dganit-f dganit-f מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מאמינה..

הסמל האישי של DarkLake
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    קודם כול אם תיקח מיים רגילים תשים אותם בחוץ הרבה הרבה זמן במגע אם אויר תראה שפתאום תראה אצות ירוקות ואם תמשיך להשאיר את המיים תראה רושנים קטנים כאלה ומפה מתחיל העניין הרושנים האלה גדלו בגלל הרי געש רבים ובועות אוויר בתוך הים וגדלו לכול מני סוגי דגים חלקם לא התפתחו וחלקם כן התפתחו הכול לפי צורת המיקום שלך בכדור הארץ כמו בנים אדם שחורים,לבנים ,סינים. ובגלל שהעולם כול הזמן משתנה גם היום הוא משתנה רעידות אדמה ועוד.אז חלקים בעולם התיייבשו וחלקים אחרים ניהיה יותר מיים ובכול חיה (אורגניזים חי) יש מנגנום השרדותי
    שזה התפתח אצל דגים והתחילו לנשום על היבשה מחוסר ברירה של שינוי העולם ואז גם התחלנו לאכול דברים שונים וחיות התחילו לאכול אחד תשני מרעב הישרדותי אז סוג החד התחיל לעלות על העיציים התחיל לפתח שיער בגלל שהעור היה חלק והמנגנום ההישרדותי פיתח את זה שלא יהיה קר לאדם עובדה שהיום לו בשים בגדים אז רוב השיער נשר...
    וככה לאט לאט התחיל ללכת על 2 והשאר היסטוריה...

ועוד משהו אתה יודע מה זה הפנדציט??? זה היה פעם קיבה שניה לאדם שמיועדת לפירוק דברים חזקים שאכלו היום יש לנו מעדנים מרקים לחם דברים קלים כאלה ואדם לא משתמש בזה בקיבה אז הוא הצתמק ויש כאלה שבגלל שהגוף לא מקבל את הקיבה הזאת יותר זה מתפתח לדלקת ואז צריך להוריד את זה אחרת נמות הבנתה???
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 01/08/08 ב 17:04

שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    0 פעמים
    גבר , תסתכל על ההודעה מעליך , עדיין לא ענית לי על השאלה , וכל מה שדיברת פה זה מיץ של שטויות , אתה רוצה להתערב שאם תיקח בריכה ענקית ולא יהיה לידה שום יצור חיי לא יהיה בה שום רושנים ?

תסתכל על ההודעה מעליך ותענה לי על מה ששאלתי.

הסמל האישי של DarkLake
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    אם אתה רוצה אני יתן לך הרצאה יותר מורחבת זה יקח שעות לא בהודעה אבל מה זה משנה תאמין במה שתרצה תראה לי הוכחות גם שבמה שאתה מאמין זה קיים על תגיד לי עכשיו תנך תנך אני בבגרות בתנך קיבלתי 90 ממוצע קראתי הכול שם והייתי דתי 5 שנים למדתי בישיבה וחזרתי בשאלה
    עד שלא הראב בעיניים שלי אני לא יאמין אומרים אנחנו הילדים של אלוהים אז כלומר הוא אבא שלנו ??? אז אבא שלי לא ראיתי אותו כלומר נטש אותי אויי באמת על תיהיה מצחיק לאוגניזים יש הוכחה ולזה אין ממש רק בספרים

`Shox `Shox מנותק עתיק
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    בטח שכן אחי ;X

MusicStyle MusicStyle מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ברור מאמין באלוהיםם, ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!

הסמל האישי של psycho
    psycho psycho מנותק מדליק מהיר וחזק
    שם פרטי
    יגאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    אחי בטח שזה אבולוציה מה קרה לך, היה פיצוץ גדול ופתאוווווווווווםםםםםםםםם אני יושב על המחשב ורושם את ההודעה הזאת, יאללה על מי אתה בא לזיין את המוח? פתאום סתם מפיצוץ נהיה כל העולם???? פתאום סתם?????? תפוצץ מיליון פעם מה שאתה רוצה, אם אתה מצליח ליצור יצור חיי כלשהו שדומה לנו, אני הולך מחר נהיה אתאיסט ורץ בבני ברק ערום וצועק "ישו זה אח בדם"
    סבבה?

הסמל האישי של DarkLake
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    אוקי יש לי 2 שאלות :

לפי ההגיון כול דבר נברא ממשהו נכון?? מי ברא את אלוהים?? על תגידי לי לא וזה כי מישהוא ברא אותו אם הוא קיים כול דבר נברא ממשהו..

שאלה 2: אלוהים יכול לברוא אבן שלא עצמו לא יכול להרים??? כי אם כן הוא לא כול יכול!!!

ובטוח יש חיים על חוציים בחלל ואם נבראו בהתאם לסביבתם שם והדתיים יודעים שאם קיימים אם קוראים להם שליחי השטן בולשיט!!!!!!!

אבלוציה קיימת והיא תתקיים ואני מנייק אם לא היה שמש בשמיים וכול הזמן היה חושך כמו בכדורי חלל אחרים היינו נראים אחרת מוזרים כאלה שרואים תלילה כמו ביום העיניים היו מתפתחות שונה

שרואים ילד שנולד אם שיתוק מוחי אומרים לו "זה הגורל שלו מסכן" ממש לא הוא שהגנים מהאבא והאמא לא התחברו וזה יצר מוטציות או שתורשתי נשאר הגנים לאורך שנים קראתי הרבה פילוסופיה ודיקטטור אחד אמר שאם יחסלו את כול אלא שיש להם מוטציות בגנים לחסל
    מצד אחד זה יברא רק אנשים בריאים לא סכרת ושום מחלה אחרת אבל מצד שני הוא אמר מה להרוג אנשים שרוצים לחיות???

קיצר תאמיני במה שאתם רוצים עד שלא הראה בעיניים שלי לא האמין בינתיים כול תורת האבולוציה שיש בה המון המון נושאים מוכיחה הרבה יותר

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    תשמע אתה רב פה סתם אנשים מאמינים בה' אתה לא רוצה להאמין אל תאמין אמרת שהיית דתי 5 שנים
    לא בראש שלך לא נתנו לך מידע לא עניין אותך לא יודע מה עוד כל מה שזה עשה לך לא טוב סבבה יש כאלה שלא יכולים לשבת בבית כנסת והתפלל מוקדם או להתפלל בכלל הרבה זמן יש כאלה שלא מניחים תפילין אני מדבר מבוגרים עבודה כל היום וחוזרים בערב אולי זה לא תירוץ אפשר לעשות את זה לפני
    אבל עדיין זה עבודה ומסכנים ההורים שלך יהיו עייפים כל היום לא משנה מה עוד יש אלף סיבות \ תירוצים
    עכשיו אתה לא מאמין בה' סבבה בחירה שלך

אבל מי שכן רוצה ילמד תורה יפתח ת'ידע שלו וישכיל כי כסף ורכוש אתה לא לוקח איתך למעלה רק מתורה יצא טוב!

Talzz Talzz מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מאמין ובניו

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    crydevil, רק מהצורת כתיבה שלך,שלא נדבר על השגיאות שווה לא להאמין לך.

הסמל האישי של RADIX
    RADIX RADIX מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אני מאמין שיש אבל לא מיתפלל ולא שומר כלום ולא כלום חחחחחח קיצר כלום

Yat` Yat` מנותק ותיק
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אנחנו מאמינים בני מאמיניםםםם ואין לנו על מי להישעןןן או אללה אללה אל אבינוווו אבינו שבשמיים !@#!!
    אח שלי שאלה רטורית ...ברור שכן .

h3nz h3nz מנותק אגדה
    שם פרטי
    hen
    קיבל לייק
    2 פעמים
    שמע crydevil תפסיק לחפור .. תרוצה להאמין בה' תאמין תלא רוצה אל תתחיל לספר סיפורים על ילדים אוטיסטים זה לא מעניין אף אחד .

HaniBal HaniBal מנותק גורו
    קיבל לייק
    24 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי CryDEviL צפה בהודעה
    אוקי יש לי 2 שאלות :

לפי ההגיון כול דבר נברא ממשהו נכון?? מי ברא את אלוהים?? על תגידי לי לא וזה כי מישהוא ברא אותו אם הוא קיים כול דבר נברא ממשהו..

שאלה 2: אלוהים יכול לברוא אבן שלא עצמו לא יכול להרים??? כי אם כן הוא לא כול יכול!!!

ובטוח יש חיים על חוציים בחלל ואם נבראו בהתאם לסביבתם שם והדתיים יודעים שאם קיימים אם קוראים להם שליחי השטן בולשיט!!!!!!!

אבלוציה קיימת והיא תתקיים ואני מנייק אם לא היה שמש בשמיים וכול הזמן היה חושך כמו בכדורי חלל אחרים היינו נראים אחרת מוזרים כאלה שרואים תלילה כמו ביום העיניים היו מתפתחות שונה

שרואים ילד שנולד אם שיתוק מוחי אומרים לו "זה הגורל שלו מסכן" ממש לא הוא שהגנים מהאבא והאמא לא התחברו וזה יצר מוטציות או שתורשתי נשאר הגנים לאורך שנים קראתי הרבה פילוסופיה ודיקטטור אחד אמר שאם יחסלו את כול אלא שיש להם מוטציות בגנים לחסל
    מצד אחד זה יברא רק אנשים בריאים לא סכרת ושום מחלה אחרת אבל מצד שני הוא אמר מה להרוג אנשים שרוצים לחיות???

קיצר תאמיני במה שאתם רוצים עד שלא הראה בעיניים שלי לא האמין בינתיים כול תורת האבולוציה שיש בה המון המון נושאים מוכיחה הרבה יותר
    אתה מדבר יותר מדי חבוב.
    אם אתה כלכך רוצה לראות בעיניים שלך איך זה שאתה לא עושה סיאנס?

הסמל האישי של The_Davil
    The_Davil The_Davil מנותק ותיק
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    82 פעמים
    כן! אחי סתכל:
    לפי המדע אומרים שהיה פיצוץ חזק של אנרגייה בתורה כתוב "ויהי אור" כימת אותו דבר לא???
    יש מלא דברים שווים שהוכחו במדע ויש את זה בתורה! XD

נכון אורים שהעולם קיים 5000+ יש אומרים שהיה עוד עולמות לפניינו יענו ליפניי 5000+ שנה היה עולם אחר! פה מופיעים הדינוזאורים!
    לדעתי ה' מחריב ועושה עולם חדש מחריב ועושה!

נושאים דומים

1. סקר| האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון??
    על ידי DarkLake בפורום מה שבלב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15/11/08, 15:04
  2. [דיון]מאמינים באלוהים
    על ידי Crazy-Trip בפורום יהדות ותורה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14/09/08, 18:55
  3. בעקבות הסקר " אתם מאמינים באלוהים?"
    על ידי dganit-f בפורום מה שבראש
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02/08/08, 13:38
  4. יווווווווווו אתם לא מאמינים איזה מגניב זה!!!
    על ידי -X-Style- בפורום בדיחות, הומור וצחוקים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 12/01/06, 22:30
  5. אתם אשכרה מאמינים לחרטא הזה אהה..
    על ידי NapsteR בפורום האבקות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11/08/05, 05:05
eXTReMe Tracker