נערך בפעם האחרונה על ידי .CoBrA. : 24/08/08 ב 17:17
GG כל הכבוד :]
WOOOOW אחלה קלאן GG CVC
לא היה פה תיקו גבר...
אתה כזה פדחן עבדנו עליכם צד אחרון בכלל לא שחקנו סתם עשינו צחוקים בTS קיצר אבל חשבנו שניקח 4 נקודות בכל זה אבל לא לקחנו הקיצר
בכלל ניצחתם אותנו לפני הסכינים אתם כאלו מטוטמים לא נגמר 24-24
ניצחתם 25-23 לפני הסכינים אתה כזה מפגר עושה מעצמך צחוק וכל מי שהגיב אחריך עוד יותר מפגר קיצר בוא רימאצ אתה הפעם לא עובר את 10 שלא נדבר על הקאמפ שלכם ברפאיד חצי מפה אבל לא נורא היינו אמורים לנצח בלי הזוזל בסוף
כה אני יודע ... עבדתם עליי אא ? האמנתי לכם לא חשבתי אפילו אמרתם טיקו אמרתי בסידר אז סכינם איזה בן אדם טוב אני
לא נורא ...
ולגבי הרימאצ אני יעשה איתך אחלה רימאצ ונעלה ריפורט ונירא ...
אבל לא טוב לשקר ... לאן אתה רוצה לגיע עם זה נכון שלא גיליתי את זה אתמול אבל גיליתי עכשיו ...
בו נדבר על ראדאר שלכם ... היה 24-23 נקודה אחרנוה מכריעה בסקופ נשארתי מול אחד מהםם לא זוכר איזה אני מתכמפר לו בטירור באס ממש בזווית שם איפה הפרח הזה ...קיציר אני מכוון עם צלף להוסטיגים שלא יקח אותם אחרי 2 דקות של חיפושים לא מצא אותי בלי מכשירים ..ראדיק אומר לי בטיים ספיק חבל אבי אתה מת הוא יפעיל ראדאר זאת נקודה מכריעה פתאום הוא בא מ פונקר טרור ישר אליי עם MP והתחיל ולחורר מזל שהורדתי אותו עם צלף ... קיציר היה אחד השקופים באררררץ בלתי נשכח איך הוא קפץ אליי כמו שיש לו ניוווט קולי ..GPS לשחקנים חחחח
נערך בפעם האחרונה על ידי .CoBrA. : 24/08/08 ב 17:28
וזה היה Mr.Bugim נכון אבי ?
לנושא:יפה לכם cVc מתחילים לנצח ניצחונות רצופים תמשיכו ככה
gg
MR יצאו גרועים GG
כה הם גרועים אבל חבל שרק עכשיו ידעתה את זה אבי ...