אחרי התיקו מול סכנין החליט ארקדי גאידמק לפטר את מנהל הקבוצה, יחד עם שורה של בעלי תפקידים בהנהלה. קורנפיין יחליפו בתפקיד.
אז כל עונה יו"ר חדש הא?
http://www.one.co.il/Article/122763.html
אחרי התיקו מול סכנין החליט ארקדי גאידמק לפטר את מנהל הקבוצה, יחד עם שורה של בעלי תפקידים בהנהלה. קורנפיין יחליפו בתפקיד.
אז כל עונה יו"ר חדש הא?
http://www.one.co.il/Article/122763.html
מצד אחד אלי ארזי נלחם בשביל הקבוצה ועשה למענה הרבה מהלכים טובים, אי אפשר להתווכח
מצד שני הידע שלו בכדורגל שווה לידע של אבי TIGERUS בכדורגל, נקווה לטוב
אני חושב שהבלאגן בבית"ר זה בעיקר בעמדת המאמן.. עוד שבועיים טדי יהיה אש
הכל תלוי במה שגאידמק יעשה מחר ומחרתיים, אם הוא ייפטר את שום וישים מאמן טוב על הקווים, יש לו שבוע וחצי להכין את הקבוצה למלחמה בטדי במחזור השני נגד מכבי
ואז כבר ה' גדול, אבל גאידמק גם יכול להשאיר את השמן הצולע שעושה טובה שהוא מאמן, אזי נסיים מקום 4 כמו שאמרת
חחחחחחחחחח
רשמית, אתם שני הילדים הכי מצחיקים בפורום.
מקום 4, אה?
תסביר לי מה מצחיק
מה שמצחיק זה שאתם משחקים אותה קבוצת אמצע טבלה.. שיש לכם את הסגל,הצוות,התקציב הכי טובים בארץ.
אם אני לא טועה
לפני כמה זמן אחד משניכם גל ונתי...אמרתם ששום מאמן תותח והכי טוב שהיה בביתר מאז גאידמק..
אני יחפש תהודעה הזאת
אני כמעט בטוח שזה גל אמר אני לא בטוח...
(אל תצאו עלי אם אני טועה כי אני לא בטוח שזה אחד משניכם)
בקיצור שום מאמן תותח
זה שאתם בוכים מתיקו קטן לא נורא אז עשיתם תיקו מה קרה..
ועוד עם בני סכנין ובקריית אליעזר לא בדוחא
זה מממממממששש ללאאאא נוראאאאאאא
איזה טעות זאת תהיה אם נפטר את שומי !
נקווה לעבור את מכבי ....כי אם לא ניראלי ששומי יעוף וחבל מאוד !!!
אני אמרתי ששום מאמן תותח, אני החזקתי ממנו מאמן, גם רוני לוי הביא לכם 3 אליפויות וזרקו עליו מקלות בסוף, אבל שום הביא דאבל מישהו יכול להתווכח על תוצאות ?
מהמשחק בטדי מול קראקוב (כולל) המאמן הזה לא עושה כלום, עכשיו אני חושב שהוא סתם מאמן כי במאני טיים הוא נפל על הפרצוף
חשבתי הרבה דברים
צריכים לעשות הרבה דברים לפני שהיהיה מאוחר T_T
אין לנו אירופה אז מה שיש לעשות זה להתרכז באליפות וגביע המדינה
צריכים מאמן שיוערר את השחקנים(לא שאני אוומר ששום לא מאמן טוב פשוט הם כבר לא משחקים כמו בשנתיים האחרונות רק ביששביל כסף עכשיו)
צריך מאמן יעמיד אותם במקום ושיתחילו לשחק למען המועדון.
ו יו"ר חדש שמבין כדורגל ארזי עשה אחלה עבודה אבל הידע שלו בכדורגל מזעזע.
מה אני יגיד לך מזל שזה לא בדוחא, היינו מקבלים שם עשיריה, אצטדיון שיקרי סאראג'ואולו קטן עליו אחי...ועוד עם בני סכנין ובקריית אליעזר לא בדוחא
זה מממממממששש ללאאאא נוראאאאאאא
בדוחא כפרה בני סכנין הרבה יותר טובה מבכל איצטדיון אחר
אז אם בקריית אליעזר עשיתם תיקו
רוב הסיכויים שבדוחא הייתם מפסידים
חליק כפרה בקטנה
חחח ביתי עאלק, אין כזה דבר בארץ אצטדיון ביתי.. חוץ מטדי ברוב הפעמים
מי שמבין עניין והיה וראה יכול לדעת ולומר