מייק יש לי כבר כמה חודשים טובים איזה 4 חודשים קונפליקטים ואני בטוח שאצל עוד הרבה קלאנים ואתה לא בודק משום מה ולא מתעניין כלום....
מה נסגר עם זה? מה עושים... זה תקוע לי... כבר חודשים שמה...
מייק יש לי כבר כמה חודשים טובים איזה 4 חודשים קונפליקטים ואני בטוח שאצל עוד הרבה קלאנים ואתה לא בודק משום מה ולא מתעניין כלום....
מה נסגר עם זה? מה עושים... זה תקוע לי... כבר חודשים שמה...
CB BOY^^
אין מה לעשות יש לו חיים :X
דור ילד חראם
תשמע הוא צודק זה לא קשור ל-cb boy עכשיו יש קונפליקטים על צ'יטרים למשל
אני מאמין שמייק או עסוק או שהוא מתייאש שאנחנו מרחמים כל פעם על צ'יטרים
אין מה לעשות אחויה גם אם תתפוס צ'יטר יפתחו פה נושא בפורום ל'הזדמנות שניהההההההההההההה פליזזזזז' וכל נוב ששיחק איתו בפאבליק יגיד שהוא חבר שלו ושהוא ערב לו חחחחחח
קיצר תוותר אח שלי יש פה יותר מידי אוטיסטים שלא מבינים שצריך להעיף ולנדות צ'יטרים מהקהילה הזאת
אינ חושב שצריך להעביר תתפקיד של מייק הלאה כי הוא לא פעיל ויש הרבה אנשים שישמחו לקבל תתפקיד ולהיות פעילים ולהיות מרוכז בזה...
מייק כבר עשה את שלו אין לו גם ממש זמן לדברים האלה (זה נראה ככה)...
fucking cb boy lolz ^^ למיקרה שאתה אומרים שלא מאשרים אתה מיתכוון אלייך.??עד עכשיו או שאישרת לי כבר היית עם Li@R הציטר המסריח הזה ביחד אז דיי דיי תפסיק לספר סיפורים bb
ניטחניםםםםם הומהים מה הקשר ילד CB זה מציק וכן צריך לנדות ציטירים וראדרים מהקהילה בגלל יש קונפליקטים ואוראל דרק בוט...
ליאור לא רצה להעלת תדמו אז אישרתי לך..... מה אני יעשה אינ לא משחק איתו יותר והוצאתי אותו מהקלאן שלי מבין ? בוט חסר תועלת...
ואני מתכוון להרבה זמן ויש קונפליקטים שזה בדוק תופסים ציטרים עם מייק יסתכל בדמואים שמה מבין.?
אז צריך לנדות אותך לא ?
מה לנדות אותך למה אני ציטר נראה לך מטומטם? זה שאתה בוט זה לא אשמתי.... וזה שלינוי וכל הקלאנים שהוא היה בהם ושיחקתי נגדם וניצחתי אותם רוב הפעמיים פתחו עלי שם של ציטר וזה לא נכון בכלל כי דמואים קיבלתם וכל מי שרצה קיבל אבל השמועה עברה מאוזן לאוזן וכולם חושבים שאני ציטר עכשיו בעיה שלכם אני שם זין נשמה....... אני יודע שאני לא ציטר אני שחקן די נחמד...! אז שוקס דחוף זין.... לחריץ של התחת יא בן זונה!
איך אתה עדיין בפורום אתה מוכן להסביר לי?!
אני שחקן די נחמד? ילד מכוער אתה פשוט אומללות
הוא חייב מיון דחוף..
דור לשלטוןןן
גם לי 2 קונפליקטים סתם תקועים XD אבל בסדר שישארו W|E
אבירנוש באותו יום דיברתי איתך באייסקיו ושכחתי לדבר איתך על עוד משהו
דבר איתי
תשמעו בעיקרון אתם צודקים מייק עסוק אנחנו רוצים שיבדקו את הקונפליקטים אבל מה שיש לעשות זה או לחכות שהוא יעשה את זה
או לחכות למחליף אני מאמין ! :]