תלונה בוטלה אפשר לנעול תודה
תלונה בוטלה אפשר לנעול תודה
נערך בפעם האחרונה על ידי GunSlinger : 03/10/08 ב 23:12
אל תפרוש אם אתה אתה פורש אתה אוכל מכות בבצפר מילה שלי![]()
אתה מקלל אותי חצי שעה פותח משתמש חדש ושוב מקלל אותי דני מה נסגר איתך איזה ילד הומו יצאתה מי היה מאמין שאתה בכיתה שלי חשבתי שאתה חבר שלי וחוצמזה למה תלא עונה לטלפונים
ומי קילל אותך בפרטי יודע מה תראה להם תאזהרות ששלחתי לך איפה קיללתי אותך רשמתי רק תירגע דניאל פעם הבא באן יאללה אתה משקר לי בפנים...
דוגרי אחי מאוכזב ממך
חח מאוכזב ממני משנה לי תהודעות ופסדר צודק שקיללתי אותך אבל אתה מאיים ומקלל בפרטי ?לא מתבייש ולא אכפת לי שתתן לי באן ובכלל הפלא היה על המיטה ברטט רק שהתקשרתי לדניאל ראיתי שהתקשרת...ועכשיו שאני מתלונן עליך ששינת לי תהודעה אתה אומר שאתה מאוכזב וזה...לא קונה את זה אחי מצטער...
בו נתחיל מהתחלה למה פתחתה עוד משתמש וקיללתה אותי?
פתחתי עוד משתמש כי היית לי חתימה מגניבה בשבילו אבל היא היית גדולה מידי תאמין או לא... וקיללתי כי כל פעם שאני מגניב אתה עונה ומתחכם לא קשןר לחיים ואומר לי טיפש הומו ואני סותם מה אתה חושב אני...?
חיחייייייי קודם כל מנהל לא אמור לקלל בפרטי פשוט לינהול ולהשים אזהרה אבל אני חושב שtomerz לא צודק אחראי קהילה יחליטו או מנהלים ראשיים
הוא לא יכול לנעול זה אתגר S: מבין ..
ייום ראשון מישהו יוצא עם דקירה 100% ;P אני לא מפספס!
אני לא קיללתי בפרטי דניאל אם תגבר תראה להם תהודעות ששלחתי לך
טוב קיצר אני באווירה של יום כיפורים=]
אז אני מבקש סליחה אם פגעתי שיקרתי קיללתי וכו'
שבת שלום תצא תהנה ותפסיק לשבת ליד המחשב
ישיער חומיקה xD
1.מחקתי את כל ההודעות גם את זאת שאמת תיזהר ממני 2.....3.סולח4.לא..אין לי לאן לצאת או עם מי לצאת 5.לא מצחיק xD 6.לא היית צריך לקלל מההתחלה "טיפש , מטומטם" 7.גם אני מצטער אם קיללתי ו / או פגעתי 8.חלאס להתחכם על כל תגובה שלי.................9.אני עדין משאיר תתלונה
טוב וחוצמזה תוציא את ריי וספיר מהבית מה הקטע שלכם איזה חור תעברו לשקד!!!
הלוואי יכולתי... וחוצמיזה מה אתה יושב פה ומחכה שאני יגיב אני לא מבין אותך O_O
קיצור ביטלתי תתלונה ...לא אכפת תיהיה מנהל תעשה מה שברוש שלך רק חלאס להתחכם ולקלל אחר כך אתה בוכה ומזהיר אותי >
נערך בפעם האחרונה על ידי GunSlinger : 03/10/08 ב 23:14
אחח מה האהבה עושה חחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד תביאו ילדים LOLZ