כמו שאתם יודעים אני זה Monkey (אגדה) ורק רציתי להודיע לכולם ששיניתי את השם שלי אז מהיום הכינוי שלי זה MnKy אולי אני לפעמים ישחק בכינוי הישן שלי...
כמו שאתם יודעים אני זה Monkey (אגדה) ורק רציתי להודיע לכולם ששיניתי את השם שלי אז מהיום הכינוי שלי זה MnKy אולי אני לפעמים ישחק בכינוי הישן שלי...
אהה בעצם אני ישחק גם בכינוי הישן וגם בחדש
חחחחח
יא בוט!
לירון יא בן זונה אוכל בתחת
חחחחחח סבבה אחי נידע שזה אתה !
סבבה גבר
לירון יא בן זונה אוכל בתחת
אמא שלך מקבלת את זה
kk
אגדה אלאק :X
בחיים לא ראיתי מישהו שקורא לעצמו קוף
jhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhOriginally posted by disel@Sep 18 2005, 04:03 PM
בחיים לא ראיתי משהו שקורא לעצמו על סוג של דלק ועוד זול :\Originally posted by disel@Sep 18 2005, 02:03 PM
בחיים לא ראיתי משהו שקורא לעצמו על סוג של דלק ועוד זול :\ [/b][/quote]Originally posted by YoTaMzz+Sep 18 2005, 02:13 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (YoTaMzz @ Sep 18 2005, 02:13 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-disel@Sep 18 2005, 02:03 PM
חלש.
חלש. [/b][/quote]Originally posted by BaJo/ShortY+Sep 18 2005, 04:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BaJo/ShortY @ Sep 18 2005, 04:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by YoTaMzz@Sep 18 2005, 02:13 PM
<!--QuoteBegin-disel@Sep 18 2005, 02:03 PM
בחיים לא ראיתי משהו שקורא לעצמו על סוג של דלק ועוד זול :\
מאוד
אייל תשים תמונה באשכול ששמתי...יא זין
lol idn rofl hazak
תגיד, שינתי את הניק שלי,
אמרת שינתי את השם שלי. כבר חשבתי שהחלפת את השם הפרטי שלך :קיר:
lolz oren u SmKy WannaBe
לא ראיתי אותך משחק אף פעם אחי :S
טוב נו מזמן לא שיחקתי :|
עם אתה לא מכיר אותי אז סימן שאתה לא ברמה שלי...(אני אגדה)
אתה בטוח?Originally posted by Monkey@Sep 18 2005, 05:47 PM
עם אתה לא מכיר אותי אז סימן שאתה לא ברמה שלי...(אני אגדה)
אתה ראית אותי פעם משחק ביום טוב?
חח לא נראה לי , אייל יגיד לך איך אני משחק כשאני רציני =]
ולא יודע אולי אתה אגדה אבל העיקר שאני לא מכיר אותך וזהו.