בפורום GTA יש כבר 3 או 4 קלאנים מצליחים,כל פעם הם כותבים אשכול וזה מציף את הפורום ובגלל זה אי אפשר לענות לשאלות של ילדים.
אני מציע,כמו שיש תת פורום פאוונו ובסיק שיהיה גם תת פורום קלאנים שאחד המנהלים בפורום GTA יבחר מי ינהל אותו.
בפורום GTA יש כבר 3 או 4 קלאנים מצליחים,כל פעם הם כותבים אשכול וזה מציף את הפורום ובגלל זה אי אפשר לענות לשאלות של ילדים.
אני מציע,כמו שיש תת פורום פאוונו ובסיק שיהיה גם תת פורום קלאנים שאחד המנהלים בפורום GTA יבחר מי ינהל אותו.
אני בעד זה.
גם אני בעד זה!!
טוב מאוד+מסודר!!!
בעד זה
שמע אם הם פותחים לכם הם צריכים לדעת דברים הסברים וזה חכה שאחראי קהילה יגיב פה אבל בכל מקרה גם אני בעד
גם אני בעד
יאללה נזרום אתכם אני בעד
בעד...
טוב אני יסביר בקצרה מה זה יהיה התת פורום בתת פורום יהיה קלאנים (כנופיות פשע) , ששמה יהיו כל האירגונים הקלאנים החזקים של השרת ושמה הם יגיבו , מאשר בתוך הפורום "SAMP" שמה אנחנו מפרסמים תמונות נותנים הודעות על השרת , זה כמו פואנו Pawno And Scpstint and Bacsic
אני מבקש לפתוח תת פורום הזה נורא חשוב.
רועי מי ינהל אותו?כי ביקשתי שאחד המנהלים של GTA יבחר..אני מציע את עצמי![]()
אין לא גם בעיה שאתה תנהל אותי אני מנהל את כל הפורום וגם ברק כל תת פורום שיהיה בפורום זה עולה אוטומטית למנהלים,
כל דבר תירצו לי תת פורום ת'יודע איך זה יראה בסוף ...
לא הבנתי מה כתבת
הוא אומר שאם על כל פליצה תרצו תת פורום לא תשמשו בפורום עצמו כולם יהיו בתתי פורומים
לנעול*
כבר קיבלנו.