קיצר היתאספנו לישתות ובסוף ניזכרנו שאין בקבוק וודקה הלכתי למקולת לא הביאו הלכתי לעוד 4 ברביעית הביאו 30 שקל 2 ליטר פרכפכט
חזרתי בסוף ניזכרתי שאני צריך כוסות אז התחלתי לחזור חחח
כיצור אני חוזר לוקח כוסות הולך חזרה לא הייה מספיק כוסות הביאו לי 4 וביקשתי 6 התחלתי ללכת חזרה
הגעתי ולא שתינו כי דניס וקרינה לא שותים אז לא הבנתי מה הקטע גם אני לא שתיתי קיצר הבקבוק הייה סגור אחרי איזה שעה עשינו קומבינה לקחנו טרופית ומילאנו לשם וודקה כי הההורים של חברה שלי היו צריכים להגיעה סבבה שפכנו את הטרופית לכוסות והוודקה הייתה חמה אז הייתה בעיה לישתות ואני עירבבתי הכל בסוף גמרתי טרופית לבד מילאנו עוד אחת ככה גמרתי 3 כאלה טרופייות מלאות
"טרופיוודקה" חח ככה קראנו לזה או ש הטרופית הממסטלת
עכשיו קרינה באה אלי ושואלת אותי עם אני רוצה להישאר ליהיות עם מאשה ואני אומר כזה כן
בסוף היתגלה שלא שמעתי טוב כי הם צעקו שם והייתי מסטול וברוסית זה נישמע ממש אותו דבר להישאר ולהיפרד אז בסוף עד שעה 5 שיכנעתי אותה לחזור אלי ושזה הייתה טעות בסוף אני ומאשה חזרנו יאי תודנ לאל
בקיצור הלכנו לבית של דניס לשבת אצלו לא הגעתי עד לשם אמא שלי מיתקשרת ואמרה שיש שרפה באזור טעשיה וכן אני אשדוד מי שאראה חדשות אתמול יודע חחח
אבא שלי הסעיה אותי הביתה ופיתאום אני מרגיש רייח מזה חזק של וודקה אבא שלי תפס אותי על חם חחח
אמר לי לעלות הביתה ושאני בעונש וזין מזה עונש ניראה מי יהיה בעונש חחח
ואי הוא כזה שואל אותי כמה פעמים אתה שתיתה ואני כזה
חח כי אני לא זוכר
חחח הוא אמר לי לעלות הביתה עליתי הביתה וכולי מסריח בוודקה דאמ לא זוכר כמה שתיתי ולישתות אני יודע כמה שאני לא שותה אני לא מקיא שזה לא טוב ואי ניזכרתי
כשה הייינו בבנין של דניס שיחקנו "10 פקקים " מי שכמכיר יודע מזה וכיאילו אני שתיתי הכל כי אני כבר משחק בזה הרבה והם הקיאו על הפקק ה6
חחחחחחחחחחח אני וויטלי ניצחנו חח
דאמ אותו יום
ואוי בלאט אפצי חח
מה אני עכשיו אומר דברים כאלה קיצר עליתי הביתה אמא שלי כזה קוראת לי ואני אומר לא רוצה לבוא
הלכתי למחשב והתחלתי לישמו מוזיקה ניסנסתי לגוגל ומשם הורדתי בגדים והכלתי לישון הלכתי לישון בטחטונים ואני לא זוכר ממש שאני היתלבשתי חח
אמא שלי אמרה שכה ניכנסתי למחשב נירדמתי ואז אמא שלי אמרה לי לקום לעלות לישון חח
קמתי ועליתי לישון ואל תשימו לב שאני ממש רציתי לישון כי תיראו תהועות הקודמות שלי שאיזה שעה הם לא הלכתי לישון והבטחתי למאשה שאם אני אומר לה עוד יומיים משו אז זה נכון חח
אמא שלי סיפרה לי שהייתה עזעקה והלכנו למדרגות והשכנים שאלו מה איתו ואמא שלי אמרה שהוא בעולם האלכוהוליסטים מעופף שם ואני כזה יושן חח
ככה היא סיפרה לי
בקיצור הייה טוב עוד שבעוה עוד פעם עושים את זה רק ש אני הולך לישון אצל דניס כדי שאבא שלי לא יתפוס אותי עוד פעם חח
"כמה פעמים אתה שתיתה ? "
""