או במילים אחרות, ברוכים הבאים ל
מדריך הנובים הגדול!
אז נתחיל ככה, מה זה בכלל נוב?
נוב, (באנגלית Noob) זה בעצם שחקן חדש, שמשחק ישר בלי לקרוא חוקים, ועושה טעויות שבהמשך מדביקות לו את הכינוי נוב. נובים מתחלקים ל 2 קטגוריות עיקריות:
1. ילדים קטנים
תכונות:
קטגוריה זו מתאפיינת בשגיאות כתיב, ובהוספת אותיות בסוף מילים כגון "בוא לספינה כבר יא מניאקקקקקקקקקק", או סימני פיסוק, כגון "מי רוצה לעשות קבוצה?????????????"
- נוב ממוצע בן 10 תמיד יטען שהוא בן 15 או 16.
- לא משנה אם זה בלהרוג עם סוואן, או בלעשות עמידת ידיים, הם תמיד יטענו שהם טובים ממך.
- בעיקרון, הקטגוריה הזאת תמצא כל דרך אפשרית בשביל לשבור את החוקים. כמו להרוג בספאון, להרביץ בבנק, וכל הדברים האלה.
- אם הם נכנסים לכלא בשלב מסויים, הדבר הראשון שיצא מהם זה "למה אני בכלא????????????" (הבה לא נשכח את סימני השאלה).
- הבא לא נשכח את העובדה שהנוב הממוצע אף פעם לא יבוא מולך אחד על אחד בלי שום ייתרון כמו סוואן, מגן, דרייבי, ודריסה.
- בשרתים אנגליים, שגיאות הכתיב יבואו בצורה כזו LOL ME KILLS U I HAS DONE 1 KILL 4 ME
איך להימנע:
בקלות, כל מה שצריך הוא לזכור את שלושת השלבים האלה:
1. לתקן/ללמד אותם.
2. להעיר להם.
3. להתעלם ו/או לפנות לאדמין הקרוב לביתכם.
לא, אבל בשום פנים ואופן לא לקשור איתם קשרי ידידות, מפני שיש לזה יכולות דיבוק!
-----------------------------------
2. עברייני מקלדת
תכונות:
קבוצה זו מתאפיינת בחמומי מוח, חוסר סבלנות, וקללות. ואין בהכרח גיל מסויים.
- תמיד יגיע רגע שבו הם ישאלו איפה אתה גר, עם ידע מוקדם שאפילו בטעות לא תיפגשו.
- מייד אחר כך, יגיע רגע שבו הם יגידו לך "בוא לכפר מנדלוסיה אני אפרק אותך", חשוב לציין שזה יהיה מקום שאפילו לא שמעת עליו ואינך יודע איפה הוא.
- קצת לפני, איכשהו אותו בנאדם יערב את ההורים שלך.אני מתכוון, איך הוא יכול היה לזיין אותם בתחת יום קודם אם הוא אפילו לא יודע ת'שם הפרטי שלך? O_O.
- עבריין מקלדת תמיד ימצא דרך לעקוף את המערכת למניעת קללות, ככה שלא פעם תראה משהו כמו "יא הOמו בנז ונה מז*יין ב חת". שמן הסתם, ייקח לך חצי שעה לפענח.
איך להימנע:
- אל תפחדו לומר להם את העיר שאתם גרים בה. אחרי 2 דקות הוא ישכח את זה ממילא. חוץ מזה, העיר גדולה מספיק.
- תמיד תנסו להוכיח לו שהוא אידיוט. הוא יקלוט את זה מתישהו.
- ושוב, נא להתעלם ו/או לדווח לאדמין הקרוב לביתכם.
- לעבריינות מקלדת, למרבה הפלא אין יכולת דיבוק, אבל מי רוצה להתיידד איתם?
------------------------------------------------------------
אם במקרה נתקלתם בזן חדש או נדיר של נוב, נא ליכדו אותו בתוך קופסא, ושלחו לי הודעה פרטית עם תיאור ותכונות.
------------------------------------------------------------