סבבה נשמה, אני לא יגיב עם זה *** וזה ***** וזה ******** וזה *************... בכיף.. נגיב רק כ"פורום מתחרה", או "פורום אחר".. בכיף, אם זה יעודד אותך {:
חח סתם, צוחק D:..
בונה איזה שיעמום

.. שיעמום של משעממים בסטלה.. אחח... איזה כיף.. סתם אמרו היום שירד גשם!!! יואו אני יהרוג אותם, הם אמרו שירד גשם וזה, אני כזה הולך עם 2 שכבות.. עכעשיו אני בלי חולצה מרוב החום הזה.. יואוו אני יעלה עליים, נכון היה היום חם חושילינג??! איזה בהמות.. :|
טוב, לא משנה, שיהיה לכולם יום טוב ולא להכיר את ה *** וה- ****) וה-***** וזה: ************.. חח סתם.. :S
יוםם משעמם ליי... טוב מה שרציתי להגיד זה פשוט שבאמת לא להזכיר ככה.. ובכלל זה שעושים אות לפני היא באמת צודקת..
כי מה זה פה המשחק הזה שצריך לזהות?? לא נכון?! יופי.. S____-___n יאללה הראשון שאומר לי איזה קיהילה זאת מקבל מימני אישית אישית אישית 50,000$ בשרת! נשבע לכם אם תזכירו לי וזה אז סבבה.. יאללה במילה השרת לא עובד עכשיו אז יאללה בואו נשחק.. ד"א, זה רמה קלה..

חח יואוו חפרתי פה אחושרמוטהההה!! חח יאללה אני אבדוק עוד מעט אם מישהו ענה על התשובה.. לכו תדעו.. אולי מישהו באמת יפתח אשכול כזה של המשחק עם שאלות של SAMP וזה?.. יאללה תיפתחו ואני מממן!

ד"א, למה הורידו את האשכול של ה 1,000 הודעות? :| לא הגענו ל-1,000.. :| לא משנה, עכשיו רציני חפרתי.. אני רק יגיד משהו שקשור שזה לא יהיה ספאם:
דוגרי היא צודקת, מה לא?? צודקת.. אנחנו מדברים פה חופשי ושולחים את ה'******' האלה ואני ממש מתכוון על זה שעושים לפני זה איזה אות וזה לא בסדר.. ואני לא יגיד שזה לא אני כי גם אני עושה את זה לפעמים.. אני לא יכתוב שוב ככה ואני מקווה שגם אתם.
ד"א, לא יזיק לנעוץ את זה, נכון? תנעצו כאפרות.
יאללה אני זזתי, יום טוב!
חח איזה חפירה.. :S