חחחח שימו PAM4 הכי כיף
חחחח שימו PAM4 הכי כיף
מה האייפי של השרת?
1. ה-IP של שרת הסאבוטאג' הוא 80.179.149.215:28960
2. חחח טיטן, אני מבין שאתה מעוניין לסבסד את הטורניר ולממן את הפרסים מכיסך? יפה מצדך![]()
ברצינות - אין פה גוף מסחרי שעומד מאחורי הטורניר, אז אין פרסים כספיים. הפרס הוא הערכה וכבוד לקבוצה המנצחת, שתפורסם בשרת וכאן בפורום.
שלום לכם פורום קוד 4 יש לי מספר שאלות למנהלים ובקשר לטורניר שיהיה בקרוב
1:אנימור זה אני גוסט רידר זה שמשחק כל הזמן בשרת שלך,עכשיו ראית שיש לנו קלאן שקוראים לו XT ,עכשיו הבעיה אני לא יודע אם אתה עשית את זה או מישהו אחר עשה ,לא שאני כרגע מאשים מישהו,השם שלי היה : |XT|GhosT RideR עכשיו אתה יודע שזה השם שלי מלפני הרבה זמן ותמיד שיחקתי איתו ,אבל פתאום אני נכנס לסרבר וזה כותב לי השם ארוך מידי יותר מ12 תווים מה זה השטויות האלה תמיד שיחקתי ככה עם השם הזה ועכשיו הייתי צריך להוריד תשם שלי ולשנות למשהו אחר וזה מעצבן ! בבקשה שמישהו יחזיר את זה ושיעשה גג עד 15 תווים כי אני רוצה להשתתף בטורניר שלך ב10/4 עם השם שלי המקורי ! וזה קרה אותו דבר לחבר שלי מהקלאן vin diesel ואפילו שניסינו לקצר זה לא עזר ! והורדנו חלק מהקטע של |XT| וזה נשאר לו ככה |XT
תודה לעוזרים !!
2:יש דברים שאני רושם בסרבר שלך למשל mekusharim וזה אומר שקיללתי ואחרי זה סתם קיבלתי kick בבקשה תקן את זה !
בקרוב אני יודע לך על הקבוצה שלנו לבנתיים
כל מי שרוצה להוסיף אותי באייסיי או msn הנה הפרטים גם בשבילך אנימור
לול המערכת קיקים שלך אנימור באמת מעצבנת סתם רשמתי נוב אכלתי באן XD
מה זה החרטא הזו תוריד את זה.......
כולה כמה קללות בשרת
אם יש קבוצה שצריכה עוד שחקן (כמו שקראתי מקודם) אני מחפש קבוצה, השם שלי במשחק כמו בפורום (אני משחק הרבה בסרבר של ZAM מי שמכיר אותי).
מחפש קבוצהה...
I edited the Post ANIMOR
thx
נו למה אתה לא עוזר אחי.. אני רוצה גם להשתתף ובדיון של השחקנים בלי הקבוצות יש כמה שרוצים , אז במקום שתנסה לגבש אותם אתה אפילו לא מסתכל על הדיון..
יש כבר 5 שחקנים ואני ביניהם אז יאללה תרשום אותנו גם בדף הראשון כקבוצה ות'דבר עם האלה שנירשמו ותדווא שהם משחקים וגמרנו.. מה הסיפור אתה הרי זה שמנהל את זה לא? תנסה לעזור אחי אל תתעלם.. |:
מחפש קבוצה אני שחקן טוב עם עבודת צוות אתם יכולים לישאול plz plz
אנימור בבקשה לעדכן תפרטים של הקבוצה שלי
ואללאק אני ועוד 3 סוסים לוקחים תטורניר בהליכה
עליך היתי ננעל כל ראונד דופק לך סכין או יורה לך בגב
אחי חסרה קבוצה
בו כבר נרכיב אותה!!!
אני נוב מיוחד