עזבו תנעלו את הנושא! אתם חארות של אנשים במיוחד אתה פריק מזדיין חייב להרוס כל נושא.
עזבו תנעלו את הנושא! אתם חארות של אנשים במיוחד אתה פריק מזדיין חייב להרוס כל נושא.
חחח תראו מי אומר את זה, ילד שאתמול נכנס למשחק מנסה לפתוח עליי..
איזה קהילה אח.. אחד אומר עליי פריק אז כל אחד אחר מתחיל להגיד את זה, העיקר הילדון הזה פה ידע ללקק לי שהוא היה צריך עזרה.
יא תינוק אתה עוד לא בן 12, איזה תחרות אתה תעשה פה של FRAGVIDS איזה?
אפילו לא תיכננת כלום אתה חושב שאתה יודע משהו? אתה רק מנסה לעשות רושם שכאילו אתה עושה פה משהו כמו אז שהעלית מדריך של מישהו אחר שהעלה את זה לפני כמה שנים בפורום.
מי אתה בכלל? תראה איזה ילדים מנסים לצאת עליי כי הרבה אחרים מנסים לצאת עליי אז הם אומרים מה שהם אומרים כי זה הכיוון שקל ללכת אליו, ל-רוב.
חתיכת ילד מסכן בלי דעה משלו , בסדר יש לך עוד הרבה להתבגר. אתה עוד לא עברת את גיל המצוות.
בואנה יפריק מזדיין שנולדתה עשו אן דן דינו מה התחת ומה הראש יש לך אוזן עצלה ימכוער אחד
לפחות אני לא כותב מכתבי סליחה לאיבו על כמה שאתה מפגר כי אני לא מסכן כמוך יבן זונה
דוגרי חן יצאת נתחן בתחת אין מה לעשות ואין לך זכות ליקרוא פה למישהו הומו/חנון/מיסכן/מכוער וכו'...
לבנתיים אני רק רואה שמסנג'רים אותך בהתחלה שתעזור ואז שמים לך זין לפנים חחחחחח
אורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
הכי חזק שהיה בפורום מילה
![]()
תיראה אותך יפריק אולי אני מדבר אדיש אבל אני יכול לזיין לך תפנים גם בלי לדבר יקוקסינל רק שאתה תתחיל לדבר ותביא לי אפילו שם מישפחה לא כתובת אני ימצא אותך
חחחח נתי בימי EXP היית שומע את תוכי ורע היית נופל חחחחחחחחחחחח
ובכלל את תוכי צועק על חיים זה אחד הדברים הכי חזקים שהיו לי בתקופת TO חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח "חיים אתה הילד הכי טמבל שאני מכיר!!!"
ווואייי איזה צחוקים היה אז!!
וואלה ראסמי רע נשמע כאילו יש לו זיין בפה מזכיר לי את דין....
תפסיקו לריב יא אומללים
אל תנצל את זה שאתה "גבר" (לפחות משחק אותה, כן?) בשביל לא לנסות לרדת עליי
כי אתה לא יכול מהסיבה הפשוטה שאתה לא מצחיק ולא יודע לרדת יא כיעור. (לרדת על אנשים כן? לרדת לאנשים אתה יודע מצויין)
וסנוקר מת, לא נמאס מהירידה הקבועה של "חסר חיים ולא יוצא מהבית" ? תאמין לי שהיית מת לחיות רבע מהחיים שאני חי יא ליצן, אני יוצא מהבית יותר ממה שאמא שלך מכחישה את זה שאתה הבן שלה יא מכוער. (או לפחות כמעט יותר ממה שהיא מכחישה את היותך בנה.)
נסכם את הלילה:
בכיף
וואלה אחי לפי מה שאני רואהפה אתה זהשלא יודעלרגת על אנשים.. כיעור.. בדיחות אמא שלך.. משחק לי אותה איזה קומיקאי הא..
זיין שעל קוקסינל.. אגב איתך ועםאמא שלך אי אפשר לטעות.. אותו אף הא? ושלא נדבר על האוזן.. כולך תנוך מסריח.. אח אם רק הייתיפותחפה מולאנשים ולא מאחורי מסך כזה גדול שמאחוריו אתה מרגיש מוגן.. החיים שלך בתוך הקופסא הזאת.. אז אל תזיין לי את השכל על אם להלהלה