טוב אז ככה.. זה קצת הרבה אבל חשוב.. אז קראו חובה קריאה לכל שחקן טקטיקל ישראלי.! :
כמו שאתם רואים לפני כמה זמן פתחתי נושא לראות מה אתם חושבים על הרעיון, קראתי את ההגבות של כולם (היו הרבה), ולפי מה שהבנתי כולם רוצים נבחרת ישראל לטקטיקל שתייצג אותנו כמו שצריך, רק הבעיה שכולם הדגישו היא בעיית הפינגים.
אז ככה..
בקשר לפינגים בדקתי את העניין כמו שצריך, דיברתי עם אנשים שמבינים בזה ולא צריך לחכות ש 013 יפתרו את הבעיה כי כבר עכשיו אני אומר לכם שזה אפשרי לשחק נגד קבוצות מכל העולם אין בכלל מה להתווכח אני נותן לכם את המילה שלי.
כבר קבעתי עם כל מני קבוצות מכל העולם למשחקי ידידות בזמן הקרוב, בינתיים, עד שנגיע לליגות עולמיות כמובן.
לדעתי אנחנו צריכים להאמין בעצמנו ואם כל אחד מאיתנו ישקיע קצת מבחינתי כל האירופאים יכולים לדחוף אין מה לדבר בכלל ישראל שולטים. ובישראל יש המון שחקנים סוסים שיכולים לייצג אותנו מצויין בנבחרת.
אז ככה.. אצלנו זה יהיה קצת יותר רציני ומושקע מהאירופאים, עובדים חזק על הנבחרת ובקרוב יעלה האתר של הנבחרת שהוא ממש בבנייה, ובקרוב יהיה לנו גם ספונסר שבינתיים אני לא יכול להגיד לך מי יהיה הספונסר אבל בהבטחה הוא יהיה טוב. יהיה גם חתימה לנבחרת וכל הדברים הקטנים האלה כמובן..
ושהאתר יעלה כך גם הנבחרת תפתח, לא כל שחקן כמובן יתקבל לנבחרת רק הטובים ביותר. אבל יש המון תפקידים בצוות הנבחרת (שכמובן יקבלו תמורה).. והתפקידים שיהיו:
בוחנים שיבחנו שחקנים לנבחרת, מאמן הנבחרת, מנהל ראשי, מנהל משנה, מנהל האתר, מנהל הפורום באתר, אחראי ערוץ במירק, וכמובן שחקני הנבחרת.. ועוד כמה תפקידים שיהיו..
ורק שתדעו שאני למשל, לא יהיה שחקן בנבחרת כי אני לא אחד מהשחקנים הטובים ביותר בארץ, ככה שאל תצפו שכל אחד יתקבל לנבחרת.. רק השחקנים הטובים.. לצוות לכל שחקן בכל רמה יש סיכוי להתקבל..
אתם מוזמנים להיכנס ולעזור בערוץ המירק של הנבחרת - Israel.TeaM#
ואם אתם רוצים להתקבל לאחד התפקידים האלה דברו איתי בערוץ הנבחרת במירק ואתם תקבלו דף בחינה שיהיה באתר בקרוב, ואם תהיו מתאימים תתקבלו.
אני מקווה שכולם יגיבו פה ולעניין ומי שמתכוון להגיב לא לעניין עדיף שלא יגיב בכלל..
ועוד משהו קטן.. אני רואה שמקללים פה הרבה אחד תשני.. אז אולי פשוט נפסיק אם זה?! חלאס אנחנו קהילה אחת..
אאזזז יאללההה ישראלל שולטיםםם..!!