Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
בואאאאאווו !!
נראה אם יהיה לי כוח חעחע
אני יכול להגיד פה רק דבר אחד.
בתקופה שאני וגיא היינו פעילים במשחק לא משנה מה, הייתם מפסידים.
רק אז הייתם יכולים להבין מה זה שכל + איים טוב.
היום שכל יש, אבל אין איים וגם אין Movement כזה מושלם (אם יש לך מושג על מה מדובר).
אני לא יכול להאשים אף אחד אלא רק את החוסר פעילות שלנו שנובע מצבא (מה שהפריק לא יעשה כנראה משום שישוחרר נפשי).
לגרגמל יש יציאות חרא, במקרה נדיר עושה חמשושים, במקרה הטוב עושה 11/3, במקרה החרא יותר הוא לא רואה את הבית חודש.
והוא עוד קצין, איזה חרא זה תותחנים יאללה בחיים אני לא רואה אותם ברכבת ביום חמישי חוזרים הבייתה... סוגרים קבוע.
וגם אני עושה חמשושים ולא יומיות, סתם שתכיר.
אם אתה תעשה נגדנו משחק במצב הנוכחי אז יש לנו סיכוי טוב מאוד לנצח אבל גם יש סיכוי שנפסיד...
בזמנים שלנו לפני צבא אני חותם שאתה מקבל תבוסה קשה. (כל הקאמפ שלך לא יעזור)
זה לא ימים טובים חן
זה ימים שהוא משחק פאבליק ושהוא לא משחק פאבליק לא שזה רע או משהו שיהנה פשוט שעידן משחק פאבליק יש לו "יום טוב" ושהוא לא יש לו "יום גרוע" חחח
ותאמין לי עידן שאני משחק בדיוק כמוך... אולי... גם זה לא בטוח אולי קלאן וור אחד יותר ממך בשבוע אולי
ויש פה אנשים להעיד שאנחנו לא משחקים כמעט אפשר גם לבדוק בCB
אז תאמין לי שאנחנו אפשר לומר באותה רמת פעילות ועדיין אני חושב שאנחנו יכולים לתת לכם פייט טוב אם לא לנצח
"דווקא ממה שאני הבנתי גיא עדיין משחק פאבליק בפייק"
איך הוא יכול לשחק בצבא מה אתה טמבל? תפסיק לחיות בסרטים.
לדעתי האישית אני חושב שאם גיא ואני פעילים במשחק כמו הזמנים שלפני שהתגייסנו אין לכם שום סיכוי.
תחשוב מה שאתה רוצה, אין לי זין להתווכח על זה וגם אין לי אפשרות להוכיח את זה כי בזמן הקרוב זה לא יחזור למה שזה היה פעם אם בכלל.
משחק חוזרררררררררררררררררררררררר
אני מזמין!!!!!
לא עידן אני יוצא יומיות
כן אני מודה שאני משחק מידי פעם בסופש שאני חוזר בפאבליק...מצטער זה לא יקרה בשנית!
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
אם אתם רוצים משחק על רמה כדאי שאני ישחק... אחרת לא יהיה לענין.. רק שאני בפנים מנצחים