שם GF.
מחפש קלאן.
488655499 ICQ שלי.
אין ממש.. האמת..
תורידו XF זה טוב...
גם אני רוצה להצטרף לקלאן שלך בתנאי אחד:
שלא יחפרו בטי-אס\וונט באמצע משחק!
אם התנאי יתקיים אז אני מצטרף.
יצירת קשר:
Mirc channels:
#cod4.israel
#a1mmortals
#bTs.to
#Cod4.adv
#cod4.iladder
#eSrael
#eVo.team
#sake.il
#violet.cod4
#xgs.clan
#5elements
(קיצר, אני נמצא בהרבה צ'אנלים... תבחר אחד XD)
X-Fire:
Ostky
ואימייל אני אשלח לך בפרטי...
אני בן 15 ו 8 חודשים אני לא עושה שטויות אני לא משחק הרבה זמן אבל נראה לי שווה לכם לבחון אותי אז אם בא לכם תגיבו פה שאני אדע
אני מעוניין
בן 18 משחק מעל שנה..
[email protected]
איסי:229955206
יאללה תיעלם יא LOwby משחק אותה מה זה גיימר, פשייייי תראו כמה ערוצים במירק הבנאדם פרו.. עלק שלא יחפרו בטיאס (קודם תלמד להקשיב ולדבר) מה אתה מצפה מאנשים לא לדבר? נכון יש משמעת טיאס צריך לשמור על כמה דברים, אבל אני מציע לא להתייחס אליו, למה אתה סתם, אשכרה אין לי מילים להסביר מה אתה.. פשוט בנאדם לא רציני, על כל המשתמע מכך. שמעתי אתה תלמיד טוב.. לך תלמד למה בחוץ עם גישה כמו שלך ירביצו לך.. או ישברו לך איזה בקבוק בירה על הראש באיזה מועדון, תחשוב זה פורום של קול אופ דיוטי תיפול על מישהו מכורעעע
הוא בא לבזבז לאנשים פה זמן, יאללה סעעעעעע
לא אשמתי שיש לך בעיות שכליות, שואלים אותך משהו פשוט ביותר כמו "מה נשמע?" אתה לא עונה....... ואז אחרי דקה שואלים אותך עוד פעם את אותה שאלה ואתה עונה "מה אתה רוצה?".
אז עכשיו... מי לא יודע להקשיב ולדבר?
ולגבי הערוצים, אז מה אם הבאתי הרבה? ואמרתי שאני גיימר פרו? איפה? מתי? תביא הוכחות ואם אתה לא יכול להביא אותן אז תחשוב טוב טוב לפני שאתה כותב פה משהו.
אז כפי שאני לא "מדווח" לכל אחד פה על מה שאתה שווה, אז אתה אל תעשה את אותו הדבר.
תודה.
otsKY אתה יורד על מלא אנשים.. רק רציתי שתשים לב לזה. יש בורא לעולם תן לו לשפוט, אל תשפוט אחרים.
ולפעמים בנאדם לא רואה הודעות פרטיות מה לעשות תהיה חפיף, אל תיקח דברים אישית.
וכן אני שרוט אני בן 24 ואני מתעצבן על שטויות.
אל תוציא ממני תחרא למה אני יציף אותך, דבר בפרחים הבנת? זה גם יותר יפה ככה.. הנושא הובן.
יורי ילד טוב.
תלמד גם לכתוב (או לזכור) איך לכתוב את הכינוי שלי.
בהצלחה
אתה רוצה שחקן תותח? קח את xr !
SHTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK`
eze mugbal....
kah sahkanim lol
ani roze clan hadash freak katha and some other hackers