משחק טוב,חבל שבאתי בסוף. והיו פול לאגים (8 ישראלים בשרת גרמני אחד,בעיה רצינית)
קיצר אנחנו נזמין אותכם שוב כנראה בשרת ישראלי הפעם.
ואני ישחק ישר מהתחלה ^^.
יאללה אנשים תתחילו לעשות PCWים בין קלאנים ככה יהיה מעניין פה יותר.
אחי דור משחק איתנו רק PCWS,
והוא רצה שנשחק איתכם אז שיחקנו נעשה חוזר רוסט אמיתי ונראה.
אתה חתיכת בנאדם עקום אני לא צוחק, חלק מקהילה וחיים של קהילה זה לעלות ריפורטים זה נותן גוון מסויים לקהילה ולא כל היום אם המושפעות שלכם וכל המשפטים המכוערים באנגלית ולי יש עכבר יותר טוב\מי יודע לרדת על השני יותר הרבה\מי יותר מושפע
בקיצור אתה חתיכת מטומטם שעושה מעצמו צחוק
וילי ימכוער אחד הוא נתן רפורט כולה מה רע?
תפסיק כל דיון להראות מה הוא רצה ולהיכנס לריבים
יאללה צא מהפורום הזה כבר אתה כל היום חורש עליו תמצא חיים בנאדם במקום לרדת על אנשים מאחורי המחשב.
תסדר את השיניים שלך הם נראים על הפנים ותוריד במשקל ישמן אחד תפסיק עם הפוזות אתה לא שווה כלום
וילי אתה אחד האנשים המכוערים עם הפה הכי גדול שראיתי.
וואו המצב בפורום הזה קשה..
איך הגעתם למצב שיש לכם תמונות אחד של השני...
אם היה מנהל נורמאלי בפורום היינו קהילה גדולה מאוד ואיכותית.
לצערנו יש לנו את מייק : )
לא עושה כלום כדי לרומם את הקהילה אבל עכשיו היא כבר מתה סופית
אתה יודע מה כל כך מדהים בי? ......אני לא מפספס שום דבר. וכל דבר שאני רושם, תיהיה בטוח שכולם יקראו, אז תהנה:
Eureka
סטלן מתחיל
תאריך הרשמה: Jan 2009
23-01-09 היי מייק הצעה, אל תסנן בבקשה
21:47
היי מייק!
כמו שאתה רואה הקהילה בארץ לא גודלת כבר תקופה ארוכה, אני מדבר על הקהילה המקורית.
יש שרתים פרוצים שבהם רוב הזמן יש שחקנים, הם לא ניסו את הפרומוד וכך לא יודעים מזה הרמה המקצועית של המשחק.
אני בהתחלה הייתי פרוץ וכשראיתי את הפרומוד התמכרתי לגמרי ואז קניתי את המשחק והתחלתי לשחק בPCW ובטורניר שהאתר הקים והתחלתי להתעניין יותר ויותר במשחקים.
לדעתי אם תהפכו את השרת לפרוץ אפילו לתקופה מסויימת ינסו עוד ועוד שחקנים שלא קנו את המשחק ויקנו את המשחק ובעצם הצטרפו לקהילה המקצועית.
אני יודע שיש בעיה של timed out אך כמו שהבנתי דניאל yoshi גם אדמין כרגע והוא פעיל רוב הזמן, אני חושב שהוא יסדר את הבעיה במקרה הצורך, אין מה לעשות צריך להתאמץ.. אגב זה קורה בכל שרת.
אנחנו מדינה קטנה מאוד!! עם הרבה מאוד בעיות קשה להגיע לקהילה ברמה ואני חושב שצריך קצת להתאמץ.
אני מאוד מכבד את העבודה שלך כאן אתה עושה עבודה מצויינת לפי דעתי, קידמת רבות את הקהילה.
הקהילה היחידית הרצינית שיש פה זה cs והרבה לא ניסו את המשחק ה"אמיתי" בוא נגיד, אני חושב שאם נחזיר את השרת להיות פרוץ אולי יקנו את המשחק עוד ועוד שחקנים וכך נגדיל את הקהילה, זה מה שאני עשיתי ועוד רבים.
בבקשה תחשוב על זה.....
אור.
ברור שלא, הזכות צריכה להיות של המנצח. לדעתי זה מראה פרצופים חדשים, כלאנים אחרים יכולים לראות מי פעיל, שחקנים יכולים להראות את עצמם וכו'
http://www.szf.co.il/tags.php?tag=war+report (לא יודע אם הלינק יעבוד, תגיד לי אם זה לא עובד, אני אראה לך למה אני מתכוון)
לפחות זה לא WAREPORT על FCM של פרוצניקים בהארדקור (:
מזלט פליקס, מוזר רק שלא שמעתי בחיים גם על הקלאן וגם על השחקנים וגם עליך
מייק שלחתי לך את ההודעה הזו לפני שהכרתי את הפרצוף האמיתי שלך....
אחרי זה שראינו כמה אתה אנטישמי ונאצי ואך אתה בדיוק מנהל את הקהילה הזו.
אני כבר לא משחק כמאט חודש לא אכפת לי כבר אני רק אומר : )
חתיכת אפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תינוק!!! אפס!!!
תמשיך לדבר ככה ועוד אחרי זה תשחק אותה לא מבין למה יש לנו קהילה חרא!
קהילה חרא עשויה מאנשים חרא!
מאנשים בודדים, כמוך, ככה נהיה קהילה חרא,
אל תגיב פה יותר, לך לך, לפורומים אחרים,
"אנטישמי" "נאצי"
אתה כזה תינוק, שאתה אפילו לא תצליח להבין מה הדליק אותי במשפט שלך,
גועל!!!!!!!!!
אתה רואה בוגי,אל תקפוץ עלי סתם ככה