מתן אתה היית דוגמא לרבים מאיתנו ועל כך לא נשכח ולא נסלח(לשמוקים האלה שלא יודעים להעריך אותך כמו שצריך)
מתן אתה היית דוגמא לרבים מאיתנו ועל כך לא נשכח ולא נסלח(לשמוקים האלה שלא יודעים להעריך אותך כמו שצריך)
תודה עידן
מתן אל תפרוש בבקשששהההה![]()
יאלה מתן התותח!
באמת נתת תנשמה שלך פה,במוד בשרת,בפורום,בהכל.
סוף סוף אתה פורש יהיה פה קצת שקט תודה לאל!!!
חח סתם גבר תודה על הכל,אם כמה שאני שונא אותך ולא סובל אותך כי אתה גוק מכוער מטומטם ומפגר,אני עדיין אוהב אותך ומעריך אותך על כל מה שעשית לקהילה ב 5 חודשים האלה,אוהב אותך גבר.
לא שווה להישאר פה אם אתה לא פה ,את האחסון הבאתי לכם בתנאי שאתה תנהל פשוט הערצתי אותך על המוד
לא האמנתי שמישהו יכול לבנות מוד כל כך טוב שאי אפשר למצוא בקהילה אחרת למרות שלא הצלחתם להשתמש באחסון
השקעתי מהכסף הפרטי שלי רק בגלל שאתה פה אני מבטיח לך שלא נשכח אותך ! אני מקווה שלא תעבור קהילה כי אם אתה עובר אני קונה מי חברה אחרת עד שיעבור אני ישלם כל חודש 100 שקל בשביל שיהיה פה אחסון אם אתה פורש בגלל האחסון החרא שיש כרגע תשכח מיזה ! אני עובר חברה ואין מצב שאתה פורש
מובן ?! אם אתה נותן לי פה הבטחה אני מבטל הכל והולך לחברה יותר טובה אחסון יותר טוב ואני ישלם רק כי אתה פה ,
אז אם זה בגלל האחסון שיש כרגע רק תגיד
תמיר הוא פורש מסאמפ,הוא לא כמוך ששיחקת פחות מחודש הוא משחק הרבה זמן הגיע הזמן לפרוש,כמוני[שלוש/ארבע שנים בGTA :S]
אני בסאמפ 4 חודשים :X
מתן עם כל הניסיון שיש לך יהיה באמת חבל אם תפרוש אני יודע את זה מתוך ניסיון....
אני עוד מאט מתגייס ולא יהיה לי בכלל זמן לשחק אבל נהייתי מכור לזה מה לעשות....
תראה עם כל הניסיון שהיה לי עד עכשיו עם הסאמפ וראיתי אותך משחק (ולא הרבה זמן)
באמת לא כדאי לך! ולא שאני מנסה לשכנע מישהו זה מה שאני חושב...
אוהבים אותך מתן !