במצבים כאלה אחי היתי פעמיים תבוא אליה לבית אל תיתביש וכמו שאומרים תן לזמן לעשות את שלו אין מה לעשות אחי BUSTED
במצבים כאלה אחי היתי פעמיים תבוא אליה לבית אל תיתביש וכמו שאומרים תן לזמן לעשות את שלו אין מה לעשות אחי BUSTED
עכשיו שאני חושב על זה בן כמה אתה שאתה דופק כל כך דין וחשבון?
מה היא התעצבנה וכאלה ?
תגיד לה זה טבעי וכו' ושאתם אחראיים
אבל למה עשיתם את זה בחדר שלה????!?!?!?
בני כמה אתם ? כאילו אמא שלה משחררת מרשה לה לישון אצלך ולך לישון אצלה ?
תשמע גבר אתה על הפנים.. מי עושה דבר כזה במיטה של האימא של החברה?!
ולנושא שלך תשמע אחי תילך לאמא שלה תגיד לה ששתיתם ואתה מצטער נשמה.. בראסמי אין לך הרבה מה לעשות הזמן יעשה את שלו..
לא חחח לא הבנת הכל :X
היא לא התעצבנה ביכלל היא ניכנס דפקה SMILE כזה והלך חחח פשוט בושות כזה לא יודע לא נעים :C
ואין בעיה לישון אחד אצל השני :/ ישנתי אצלה איזה שבועיים .
ידפוק הורים של החברה אוהבים חבר עם ביטחון.
תגיד לה בביטחון שזה הייתה טעות, ושאתם אחראיים ושזה לא יחזור על עצמו.
היא תעריך את זה .. ותרגיש כמו בבית שאתה אצלהם.
אחי חפיף.... פעם הייתי עם מישהי אצלה בבית במיטה שלה, פתאום אמא שלה נכנסת כזה שאנחנו בדוגי עושה לה: "נופר מאמי איפה המפתחות לאוטו??" ואז בעל הדרך "היי רעי..." נופר עונה לה הכי רגוע בעולם "שם על השידה", ופשוט מאוד המשכנו כאילו לא קרה כלום ועוד אמא שלה אמרה לי שלום תו"כ..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפיץ אחושרמוטה רעי
חחחחחחחחחחחחחחח רעי רעי חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעי הרגת אותי
חח אין לך מה להגיד נסה לשחק אותה קול...
מה שפיץ בזה יטמבל מהה?! דביר אתה כזה אידיוט שתדרוס אותך מלגזה..
ד"א פעם אני וחבר עשינו לבחורה "גנב" אתם מכירים?
היינו אצלי בבית, כולם שתו עישנו עשו הכל ככה בפאנן, אחרי זה אני והבחורה עלינו לחדר וחבר שלי ישב על המחשב ואני והיא על המיטה, קיצור באיזשהו שלב שאני והיא בעיניין אני מסמן לו כזה יאללה בוא, אני יוצא הוא נכנס ככה ברגוע, יצאתי מהבית הלכתי לחלון של החדר שלי ועשיתי לה כזה שלום עם היד עם חיוך, ההיא אפילו לא הבינה מי מזיין אותה הייתה בטוחה זה אני.
תציע לה נישואין .. חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעי יא בדרן xDDD
תשאל אותה אם היא בעייניין של שלישיות !!!