למי אכפת..
שישחק לו בכיף עזבו תבנאדם..אם הוא צ'יטר יתפסו אותו בסוף אם לא אז לא..
ד"א shain127 אתה פאנבוי מהתחת
למי אכפת..
שישחק לו בכיף עזבו תבנאדם..אם הוא צ'יטר יתפסו אותו בסוף אם לא אז לא..
ד"א shain127 אתה פאנבוי מהתחת
חחח...מצחיקים אותי האנשים שנכנסים לפורום בפייק ניק ותופסים תחת..אולי תגיד מי אתה
מדהים שכל הקלאן של אופק קפץ הנה להגן עליו- למרות שלא היה צריך.
טוב קודם כל- SHAIN שיש לך צ'יטים זה לא אומר שאי אפשר להרוג אותך. זה אומר שאתה רואה אנשים דרך קירות...
BISLEFREAK תלמד עברית. "כולכם מזיינים את השכל שחושבים שהוא צ'יטר"? מיזה כולכם? בן אדם אחד רשם אז אתה קופץ כמו איזה זונה?
אריק, אני לא מבין מה אתה רוצה? אמרתי שניסו להפליל אותו ולא הצליחו, אתה מבין מזה אומר בכלל?
בוגי, אתה לא יכול לחזור לשחק אחרי מלא זמן ולהראות \ לנסות להראות כאילו אתה יודע הכול ומה קרה פה. ואני בטוח שקוסטה גם ילד קטן..
MS המסבירן, עושה סיכום נושא, וסוגר עניין.
חוצמזה שיחקתי עם אופק כמה פעמים, דיי בהתחלה שלו אני חושב, ראו שזה בנאדם שקולט מהר, נראה לי הבנאדם שתפס תמשחק הכי מהר שאני מכיר..
אני חייב להגיד שהוא נראה ציטר אחושרמוטה מהצד, אבל כנראה שהוא פשוט טוב..
כי את בשבילי את כל העולםםםם את כל העולםםםם את כל העולםםםם שלייי ואיתך אני רק קייםם כי את בשבילי יותר מכולםםםםם @ http://www.youtube.com/watch?v=t-fLRUkd2ms
מה נשמע רז ? חח אתה עדיין חורש על WIPIDO ?
דרך אגב, מי זה kalabojke הזה ?
מה?
איך אני נכנסתי לשיחה פה? O:
אנשים פה חיים בסרט....
די, אפילו קלאן של טיפשים עשו סרטון כדי להראות שהוא צ'יטר למרות שבדמו המקורי רואים בברור שהקלאן שהיו נגדם פשוט טיפשים.
אני מכיר אותו לפני כולם פה, אני ראיתי אותו מזמן משחק ב HC ואז שהייתי בקלאן HC צירפתי אותו לקלאן.
תאמינו לי שהוא לא צ'יטר, שחקו איתו קצת ותשמעו אותו ב TS ואז נראה אם תוכלו להגיד צ'יטר.
שוב.. עוד בן אדם מטומטם.. חיים בסרט: למי אתה מתכוון? לASDE? פאקינג חלאס עם התגובות המפגרות
[QUOTE=shain127;1167676]אמרו לי את אמא שלך ואחותך במיטה ביחד אז בטח שאני לא יסרב עם כוס כמו שלהן יילד מפגר!
לקלל ככה את יורהההההה יא חתיכת טמבל מפגר חסר חיים !!!
שיהיה לך תאריך הרשמה כמו שלי אז תדבר פה על אנשים יא חתיכת קטין מפגר
כאילו את מישהו זה מעניין ... לנושא אף אחד לא חושב שOFEK צ'יטר בוודאות כולם חושדים בו פחות או יותר אבל שמה כל שחקן טוב אתה חושב בו בהתחלה את שאתה מבין שהוא לא או שאתה תופס אותו על חם ... ( נושא מפגר אחושרמוטה )
עזבו אותכם הוא לא צי'טר אתם פשוט NOOBIM תחיו עם זה =]
זהו, אתה עצבנת אותי עכשיו יא בן זונה קטן, אני מציע שתלמד לקרוא לפני שתתחיל להגיב פה.
[QUOTE=*~SpliNter~*;1167798]זה שהצטרפתי אחריך זה אומר שאני קטין יילד מפגר?
ללמה בן כמה אתה שאתה מסוגל לדברר אליי ככה
אתם כאלה אפסים שלא יכולים לפרגן למישהו טוב
תדברו איתו ב TS ותבינו את צורת המשחק שלו הילד פשוט גאון הוא קורא את כל המהלכים של כולם
עזבו אין אם מי לדבר אתם חלשים מידי...
ואתה מאוהב בבן אדם.
מוזר שאתה לא פייק ניק, אבל איך שהוא אתה יודע הכול על CB וDEMOIM וCONFLICTS .
וחלשים מידי? על סמך מה אתה אומר את זה?
ושוב, תפסיקו להיות מפגרים ותלמדו לקרוא, אף אחד לא אומר שאופקקקקקק צ'יטר תסתום כבר
לא מאוהב ולא נעליים!!!
בטח שאני יודע על CB DEMOIM כי הסתכלתי וראיתי הכל פשוט הכל!!
קיצר אם היה בארץ לאן הוא היה מזיין כל אחד ואחד מכם בתחת
אפילו 3 עליו והוא מזיין אתכם
נסגור בזה שכולם חלשים ודיי לומר שהוא אקר יא קנאים מגעילים.!
OMG AF EHAD LO OMER SHU CHEATER YA BENZONA TISTOM KVAR