פאבליק נחשב... ואתה מוזמן ללכת לFXP , מקום בו תוכל להספים חופשי.
פאבליק נחשב... ואתה מוזמן ללכת לFXP , מקום בו תוכל להספים חופשי.
שחר, שם אם אני מספים אני מקבל אזהרה ומוחקים את ההודעה לא כמוך.. עורך אותה מקלל את המפרסם
אמרתי לך, אף אחד לא מחזיק אותך פה.
אני עורך רק שמקללים אותי
אז למה שמים מנהל שכולם שונאים אותו ?
- אני לא זוכר שמייק או מיכאל ניהלו פה ומישהו שנא אותם
הזיכרון שלך פגום כנראה.
"שנאו" אותם בגלל שילדודס עם אגו כל הזמן הסיטו כנגדם. אותך שונאים בגלל שאתה אחד מהילדודסים האלה.
http://www.szf.co.il/f135/t116210/
מה קרה, איפה כל הרצון הטוב פתאום? כמו שאמרתי לך בימים הראשונים שלך כמנהל - תעבוד על עצמך, אתה בחרת לחשוב שאני מנסה לחרטט כדי שתהיה לי תשובה.
לא מספיק שאתה מעצבן את החבר'ה פה, אתה גם מעצבן אותם בשרת. ממש אופייני לך מה אני אגיד.
לפי מה שאני זוכר יצא לי לדבר איתך על זה בשרת... שאני נכנס וילדים כמו STAJE וJEWFISH מתחילים להציק... ואני לא זוכר מה אמרת לי...
ובקשר לכל הרצון הטוב... אני לא יכול לתת אזהרות משום מה אז זה לא ממש רלוונטי...
ובשרת אז מה אני מתעצבן בקלות... איפה הבעייה פה
הבעיה שמשום מה רק איתך בעיה כזאת בולטת, מקללים ושונאים אותך בשרת ובפורום מסיבות ספציפיות, אולי תחשוב דקה או 2 אולי תבין גם למה..
כידוע לי שחר, אם עושים דברים כאלה בפורום אז אתה צריך למחוק + להביא אזהרה או משהו, אז אתה לא יכול להביא אזהרה, פשוט תמחק את ההודעה ולא לערוך אותה ולקלל את מי שכתב אותה.
נערך בפעם האחרונה על ידי kalabojKE : 17/02/11 ב 09:42
ההפך..שלא ימחק את זה, שישאיר את זה ויתמודד.
אני זוכר שבאו וקיללו פה את קאטה הלוחם הרבה פעמים הוא הגיב להם בחזרה ולא מחק את זה, אז אם הוא המפקד שלך תילך בעקבותיו יחרבן
חחחח אלמוג אתם מצחיקים
ms אתה ילד עזוב שחייב למצוא לעצמו חברים ..
למי שלא יודע 2 הקוקסינלים הוא ורוסקי חושבים את עצמם גברים בסבוטאג ועושים מה שבראש שלהם .. אבל אין מה לעשות ככה זה שאתה בחיים האמייתים ילד כאפות
שני ילדים מזויינים חיחיחי
נ.ב - רק אני חושב שMS הומו ?